Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ δυσοσμία σας εύχεται χρόνια πολλά για τα Θεοφάνια!

Η δυσοσμία σας εύχεται χρόνια πολλά για τα Θεοφάνια!

Η δυσοσμία το πρωί σας ευχήθηκε χρόνια πολλά για τα Θεοφάνια και θα συνεχίσει για πολύ καιρό απ’ ότι φαίνεται να σας εύχεται χρόνια πολλά σε διάφορες εορταστικές και μη εορταστικές ημέρες με τη στάση που κρατάει η διοίκηση του δήμου και η περιφέρεια. Όσοι είχαν απλώσει ρούχα και δεν πήραν χαμπάρι τα «χρόνια πολλά» της δυσοσμίας, σίγουρα χρειάστηκε να τα ξανπλύνουν! Αλλά και πάλι τέτοια ημέρα ήταν ανάγκη οι αθεόφοβοι να πλύνουν και να αφήσουν έξω απλωμένα ρούχα; Από την άλλη ίσως τέτοια μέρα η δυσοσμία να ήταν αγιασμένη!

Μην ανησυχείτε όμως. Η διοίκηση του δήμου σας εγγυάται ότι έχει μπει χρονοδιάγραμμα ώστε να λυθεί το πρόβλημα της δυσοσμίας. Θα πάρει όμως χρόνο. Επί πολλά χρόνια, αυτοί που προκαλούν τη δυσοσμία διαβεβαίωναν ότι δεν ευθύνονταν οι ίδιοι. Επί πολλά χρόνια αυτοί που διοικούσαν σε δήμο και περιφέρεια έψαχναν να βρουν από που προέρχεται η δυσοσμία, αναζητώντας την εστία μέχρι και στο βόθρο της κυρά Μαρίκας. Τώρα που, μετά κόπων και βασάνων, βρέθηκε ο υπεύθυνος για τη δυσοσμία και ήταν τελικά αυτός που όλοι υποψιάζονταν, ο ίδιος ζητάει χρόνο για να σταματήσει η δυσοσμία και η διοίκηση του δήμου του τον δίνει απλόχερα.

Ευτυχώς που η διοίκηση Μανδαλιανού εξελέγη με σημαία την επίλυση του προβλήματος της δυσοσμίας! Που να μην εκλεγόταν κι έτσι!!

Χαρίλαος Ταπαρίδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ