Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤελικά ο Στέργιος Στεργιάδης δεν είναι λαϊκιστής και μάλλον πρέπει να του...

Τελικά ο Στέργιος Στεργιάδης δεν είναι λαϊκιστής και μάλλον πρέπει να του ζητηθεί συγνώμη!

Τελικά ο Στέργιος Στεργιάδης, πρώην δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου και υποψήφιος στις τελευταίες εκλογές με την παράταξη Καμαρινού, δεν είναι λαϊκιστής επειδή έλεγε και ξανάλεγε για μαζικά τεστ κορονοϊού στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Και ο κύριος Στεργιάδης δεν σταματούσε να ζητάει τα τεστ παρόλο που ο δήμαρχος επαναλάμβανε συνεχώς πως δεν χρειάζονται, προσθέτοντας μάλιστα ότι ξέρει καλύτερα ως γιατρός.

Τελικά ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου μπαίνει στη διαδικασία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας για δωρεάν έλεγχο covid-19 των πολιτών προκειμένου να εκτιμηθεί ο δείκτης θετικότητας ώστε να αντιμετωπιστεί η διασπορά της πανδημίας. Γράψαμε και ξαναγράψαμε στην «Αγκίδα» γι’ αυτό και προβάλαμε την άποψη επιστημόνων που έλεγαν ακριβώς αυτό. Δεν είναι κακό που η διοίκηση του δήμου και ο δήμαρχος υπαναχωρούν από τη θέση ότι δεν χρειάζονται τεστ παρά μόνο αν κάποιος έχει συμπτώματα. Κάλιο αργά παρά ποτέ.

Νομίζουμε όμως ότι ο δήμαρχος οφείλει μια συγνώμη σε όσους κατηγορούσε για λαϊκισμό, επειδή ζητούσαν μαζικά τεστ και δεν ήταν μόνο ο Στεργιάδης, αλλά σχεδόν ολόκληρη η αντιπολίτευση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Τελικά, αφού τα τεστ για τον κορονοϊό δεν είναι χρήσιμα μόνο γι’ αυτούς που έχουν συμπτώματα αλλά ίσα ίσα χρειάζονται και τα τεστ στον γενικό πληθυσμό ώστε να γνωρίζουμε το δείκτη θετικότητας και αφού τελικά δεν είναι λαϊκιστές όσοι τα ζητούσαν, μια συγνώμη δεν θα ήταν κακό να τους ζητηθεί.

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ