Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΑΙΧΜΗΡΑΠώς να χάσετε 15 κιλά σε μια εβδομάδα χωρίς διαιτολόγους…

Πώς να χάσετε 15 κιλά σε μια εβδομάδα χωρίς διαιτολόγους…

Πλέον ανοίγονται νέοι ορίζοντες στο να χάσεις κιλά χτίζοντας ένα ωραίο κορμί, χωρίς να τρέχεις σε διαιτολόγους. Τώρα μπορείς να χάσεις 15 κιλά μέσα σε μία εβδομάδα χωρίς την καταπίεση των διαιτολόγων, χωρίς να κλειδώνεις το ψυγείο, χωρίς να φοβάσαι ότι θα ανοίξεις το ντουλάπι και θα βγάλεις πατατάκια και σοκολάτες, χωρίς να φοβάσαι ότι θα ανάψεις την κουζίνα για να μαγειρέψεις.

Έβαλες κι άλλα κιλά στις γιορτές, προσθέτοντας σ’ αυτά που είχες βάλει πριν, λόγω της κλεισούρας από την πανδημία; Μην σκοτίζεσαι και μην στεναχωριέσαι! Εμείς είμαστε εδώ για να σε κάνουμε να χάσεις 15 ολόκληρα κιλά μέσα μόνο σε μία εβδομάδα χωρίς να σε καταπιέσουμε με κάποιον διαιτολόγο.

Η μέθοδος είναι απλή! Θα ξεκινήσουμε πορεία από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη. Η διαδρομή πρέπει να καλυφθεί μέσα σε μία εβδομάδα, μέσα σε επτά ημέρες δηλαδή! Πρέπει να διανύουμε περίπου 70 χιλιόμετρα την ημέρα, πράγμα πολύ εύκολο. Στη διαδρομή αυτή θα σου χορηγείται άφθονο νερό καθημερινά. Από φαγητό θα σου χορηγούνται 100 γραμμάρια ψωμί κάθε μέρα.

Το βράδυ θα κοιμόμαστε σε σκηνές για να μη χρειάζεται να κλειδώσεις το ψυγείο, για να μη φοβάσαι ότι θα ανάψεις την κουζίνα και θα μαγειρέψεις, για να μην φοβάσαι ότι θα ανοίξεις το ντουλάπι και θα βγάλεις γαριδάκια και σοκολάτες. Η κατασκήνωση θα στήνεται μακριά από κατοικημένες περιοχές προκειμένου να μην κάνεις καμιά μπαγαποντιά και βρεις τρόπο να φας. Η πορεία των επτά ημέρων δεν θα περάσει από κατοικημένες περιοχές για να μην βρεις την ευκαιρία και φας. Στη διαδρομή, εφόσον συμφωνήσεις, θα χρησιμοποιούμε μεθόδους παρακίνησης όπως μαστίγιο και βουκέντρα.

Αν καταφέρεις να ολοκληρώσεις τη διαδρομή χωρίς να κάνεις κάποια μπαγαποντιά και χωρίς να τα τινάξεις ενδόξως, σου εγγυόμαστε επιστροφή χρημάτων αν δεν έχεις χάσει τα 15 κιλά που σου υποσχόμαστε ότι θα χάσεις. Φυσικά θα υπογράψεις χαρτί ότι εμείς δεν φέρουμε καμιά ευθύνη αν κατά τη διάρκεια της διαδρομής τινάξεις τα πέταλα.

Η μέθοδος της απώλειας κιλών, την οποία εφηύραμε, είναι σύγχρονη και συνάμα παλιά. Η μέθοδός μας δεν έχει καμιά επιστημονική βάση, πλην όμως στηρίζεται στη μελέτη της λειτουργίας στρατοπέδων εργασίας άλλων εποχών, γι’ αυτό στη διαδρομή θα κουβαλάς και μία πέτρα! Στα στρατόπεδα εκείνα δεν πέθαναν όλοι. Κάποιοι βγήκαν ζωντανοί! Που ξέρεις; Μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός!!

Καρακατσάνης

ΥΓ1. Η παραπάνω γραφή με αφορμή διάφορες ανοησίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο περί απώλειας βάρους 15 κιλών μέσα σε μία εβδομάδα. Όχι ότι στέκουν κάτι άλλες που μιλούν για απώλεια βάρους 5 κιλών μέσα σε μία εβδομάδα!!

ΥΓ2. Η δίαιτα είναι επιστήμη. Η δίαιτα έχει να κάνει με την υγεία μας. Από αντιεπιστημονικές δίαιτες μπορεί να γίνει μεγάλη ζημιά στον οργανισμό μας, γι’ αυτό όπως εμπιστευόμαστε την υγεία μας στον γιατρό, έτσι εμπιστευόμαστε τη διατροφή μας σε διαιτολόγο κι όχι σε μαντζουνολόγο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ