Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΑΜΕΣΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ ζητάει η παράταξη του...

ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ ζητάει η παράταξη του Γιάννη Καμαρινού

Την παρακάτω ανάρτηση έκανε η παράταξη του Γιάννη Καμαρινού στη σελίδα της στο facebook:
«Η πρώτη εβδομάδα του νέου χρόνου 2021 βρίσκει τις επιχειρήσεις του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου και τους χιλιάδες συνανθρώπους μας που απασχολούνται σε αυτές σε αυστηρό lockdown παρά τις αντιθέτου προηγούμενες διαβεβαιώσεις ότι σταδιακά θα ανοίξουν με ορίζοντα να εκμεταλευτούν καλύτερα την περίοδο των εκπτώσεων.
Οι οικονομικές συνέπειες είναι απρόβλεπτες για όλη την κοινωνία του δήμου μας. Καλούμε άμεσα την δημοτική αρχή με την σύμφωνη γνώμη και όλων των παρατάξεων να κάνουν δεκτές τις προτάσεις μας και άμεσα να εφαρμόσουν.
1. Την πλήρη απαλλαγή των δημοτικών τελών για όλες τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου όσο καιρό πλήττονται από την πανδημία του κορονοϊού
2. Την μείωση των ανταποδοτικών τελών κατά 20% στις δύο ζώνες του δήμου μας
3. Την απαλλαγή των προσαυξήσεων που βεβαιώθηκαν κατά την περίοδο της πανδημίας, για όλους τους δημότες και τις επιχειρήσεις για τα χρέη που έχουν στον δήμο μας.
Ένα χρόνο μετά που δεν είναι όπως παλιά, ας αφήσουν τις επικοινωνιακές πομφόλυγες για τα αυτονόητα που πρέπει να κάνουν και των μεγάλων ιδεών που δεν φαίνονται να έχουν για τον δήμο μας και ας στηρίξουν την ραχοκοκαλιά της οικονομίας της χώρας μας που είναι ταυτόχρονα και ο οικονομικός στυλοβάτης του δήμου μας. Τους δημότες και τις επιχειρήσεις!!»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ