Τελευταία

  Συνάντηση του Κλεάνθη Μανδαλιανού με την Όλια Βασιλάκη – Καρόζη

  04-01-2021

  Ο Δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός είχε συνάντηση πριν την Πρωτοχρονιά με την Όλια Βασιλάκη – Καρόζη, ιατρό βιοπαθολόγο, υπεύθυνη του κέντρου αναφοράς covid-19 στο ΑΧΕΠΑ και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο στις εκλογές του 2019 με την παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα.
  Στη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αναπληρωτή Δημάρχου – Αντιδημάρχου, Κώστα Σωτηράκη, της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας και ΚΕΠ, Φωτεινής Πεσματζόγλου Δεβετζή, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, Νέστορα Λαφαζανίδη και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Χρήστου Δεμερτζή, συζητήθηκε η εξέλιξη της πανδημίας, αλλά και ο σχεδιασμός του εμβολιασμού, που θα επαναφέρει τη ζωή στην κανονικότητα. Ούσα στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης του νέου κορωνοϊού, η κυρία Βασιλάκη ενημέρωσε τον Δήμαρχο για την κατάσταση στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, το οποίο σήκωσε και σηκώνει μεγάλο φορτίο, καταφέρνοντας να ανταπεξέλθει στις πρωτοφανείς και αντίξοες συνθήκες με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπο.

  Ο κ. Μανδαλιανός στο πρόσωπο της κυρίας Όλιας Βασιλάκη – Καρόζη  ευχαρίστησε θερμά, εκ μέρους του ιδίου και όλων των δημοτών, το σύνολο του υγειονομικού προσωπικού, το οποίο με αυταπάρνηση υπηρετεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Παράλληλα, της έδωσε εγκάρδιες ευχές για υγεία και ευημερία τη νέα χρονιά.  

  Από την πλευρά της η κυρία Όλια Βασιλάκη – Καρόζη εξέφρασε την ικανοποίηση της για την ανταπόκριση του Δήμου, η οποία επικεντρώθηκε στην ενημέρωση και πρόληψη διασποράς του νέου κορωνοϊού και επίσης έδωσε τις θερμότερες ευχές της για το νέο έτος.

  Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

  You must be logged in to post a comment Login