Τελευταία

  Κώστας Σωτηράκης: Δεν πρόκειται να με φοβίσουν οι επιθέσεις που δέχομαι

  04-01-2021

  Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Κορδελιού Ευόσμου Κώστας Σωτηράκης:

  «Οι επιθέσεις στο πρόσωπό μου δεν κάνουν καμία ζημιά στη διοίκηση γιατί αφενός είναι συμπαγής σαν παράταξη και αφετέρου έχει ενιαία αντίληψη για την πολιτική που ασκεί στον δήμο. Ο δήμαρχος έδειξε ακόμη μια φορά το πολιτικό ήθος του με τη δημόσια δήλωση με την οποία στηρίζει όλους τους συνεργάτες του.

  Υπενθυμίζω ότι αναίτιες και άδικες επιθέσεις στο πρόσφατο παρελθόν είχαν δεχτεί τόσο ο Κώστας Αμανατιάδης όσο και ο Χρήστος Δεμερτζής. Οι επιθέσεις που δέχομαι δεν πρόκειται ούτε να με φοβίσουν ούτε να με ρίξουν σε ψευτοδιλήμματα  που θα επηρεάσουν τις πολιτικές μου αποφάσεις.

  Θέλω δημόσια να πω στους συναδέλφους μου ότι δεν έχουν να φοβούνται τίποτα και κανέναν όταν ασκούν σωστά το έργο τους, αφού έχουν τη στήριξη του δημάρχου. Την πολιτική “εξόντωση” την καθορίζει η ψήφος των δημοτών και κάνεις άλλος. Τέλος είναι σαφές το μήνυμα του Δημάρχου ότι θα συνεργαστούμε με όλους για το καλό του δήμου, αλλά δεν θα συνδιοικήσουμε».

  You must be logged in to post a comment Login