Τελευταία

  Κλεάνθης Μανδαλιανός: Στηρίζω όλους τους συνεργάτες μου και τον Κώστα Σωτηράκη

  04-01-2021
  Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός:
  «Σε απάντηση της επιστολής του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, μέσω της οποίας εκφράζεται η ανησυχία για μια σειρά από παροχές, θα ήθελα να ενημερώσω για τη σαφή πρόθεση της διοίκησης να καταβληθούν σε όλους τους εργαζόμενους αυτά που δικαιούνται.

  Η διοίκηση εμπιστεύεται απόλυτα τις υπηρεσίες του Δήμου, ότι θα προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες εντός πλαισίου του νόμου για την προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

  Η διοίκηση του Δήμου δεν είχε, ούτε και έχει λόγους να εμπαίζει τους εργαζομένους, τους οποίους θεωρεί πολύτιμους συνεργάτες, στην προσπάθειά της να φέρει αλλαγές στο Δήμο, με στόχο να αναβαθμίσει την εικόνα του και την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Γι΄ αυτό και η προάσπιση των συμφερόντων και των δικαιωμάτων τους είναι υποχρέωση μας.

  Θέλω να καταστήσω σαφές ότι στηρίζω όλους τους συνεργάτες μου, ως εκ τούτου και τον κ. Κώστα Σωτηράκη, διότι για οτιδήποτε δρομολογείται στο Δήμο, ενημερώνομαι από αυτούς. Όσο για τα “αχαρτογράφητα νερά”, στα οποία αναφέρεται η επιστολή, θα κριθούμε από τους συμπολίτες μας στο τέλος της τετραετίας.

  Θα ήθελα, επίσης, να στείλω ένα σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ότι όπως συνεργαζόμαστε με όλους, έτσι θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε και στο μέλλον μαζί τους, αλλά δεν θα συνδιοικήσουμε με κανένα».

  You must be logged in to post a comment Login