Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ2021.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ !!

2021.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ !!

Την παρακάτω ανάρτηση στη σελίδα της στο facebook με τίτλο «2021. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ !!» έκανε η παράταξη του Γιάννη Καμαρινού για τη νέα χρονιά:

«Το ξεκίνημα κάθε νέας χρονιάς έχει μαζί του την φλόγα της ελπίδας και της αισιοδοξίας. Από εμάς και μόνο εξαρτάται πόσο δυνατά και ζωντανά θα παραμείνουν. Περάσαμε μία δύσκολη χρονιά με πολλές και διαφορετικές συνέπειες για τον καθένα μας. Ευελπιστούμε το νέο έτος να είναι ασφαλές, σταθερό, να αποκαταστήσει τις αδικίες που ζήσαμε αλλά και να κάνει πράξη τα όνειρα μας. Η δοκιμασία που περνάμε απέδειξε ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά μέσα από συναίνεση και ενότητα.

Η παράταξη μας «Ξεκινάμε από την Αρχή», θωρακισμένη με αξιοπρέπεια και σεβασμό στα δικαιώματα του κάθε πολίτη του δήμου μας Κορδελιού-Ευόσμου, με αταλάντευτη θέληση και εργατικότητα, έχοντας τους συνδημότες ως συνοδοιπόρους και συμπαραστάτες, δηλώνουμε ότι για ακόμη μία χρονιά θα αγωνιστούμε να οδηγήσουμε τον Δήμο μας σε ένα καλύτερο αύριο για τα συμφέροντα των πολιτών.

Θωρακισμένοι με αυτές τις αξίες, ευχόμαστε σε όλους Υγεία, Ευτυχία, Ευημερία και Πρόοδο!! Καλή Χρονιά!!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ