Τελευταία

  Να ανοίξουν τα σχολεία αφού άλλωστε τί 25 τί 15 μαθητές στην ίδια τάξη…

  29-12-2020

  Η πατρίδα και οι καλοί της επιστήμονες έχουν αναλάβει αποκλειστικότητα το να μας κουνούν το δάχτυλο και να μας λένε ότι αν τηρούσαμε τα μέτρα μπορεί στην Ελλάδα να μην υπήρχε καθόλου κορονοϊός. Η πατρίδα και οι καλοί της επιστήμονες, που περιδιαβαίνουν τα Μέσα Ενημέρωσης, προσπαθούν να μας τρελάνουν. Από τη μια πανηγυρίζουν γιατί έχουμε λίγους νεκρούς σε σχέση με άλλες χώρες, από την άλλη μάς κουνούν τα δάχτυλο γιατί δεν είναι lockdown αυτό, αφού δεν τηρούμε τα μέτρα!

  Τελικά τι από τα δυο ισχύει;! Είμαστε οι πρώτοι και οι καλύτεροι του κόσμου ή ο κορονοϊός υπάρχει γιατί δεν τηρούμε τα μέτρα;! Ή μήπως είμαστε οι πρώτοι και καλύτεροι όσον αφορά το κράτος και τους καλούς επιστήμονές του και είμαστε οι τελευταίοι όσον αφορά τους πολίτες; Στο μυαλό των εκπροσώπων του κράτους αυτός ο παραλογισμός έχει λογική, αφού θέλουν και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο. Τον έχουμε συνηθίσει αυτόν τον παραλογισμό τους και από άλλες υποθέσεις. Στο μυαλό των επιστημόνων όμως τι λογική έχει αυτός ο αντιεπιστημονικός και παράλογος τρόπος σκέψης;!

  Και έρχονται πάλι οι καλοί επιστήμονες να μας πουν ότι πρέπει να ανοίξουν τα σχολεία. Ποιοι επιστήμονες; Αυτοί που δεν είπαν κουβέντα τόσον καιρό για το ότι τα παιδιά δεν πρέπει να στοιβάζονται στις τάξεις και για το ότι πρέπει να αυξηθούν οι τάξεις και οι παιδαγωγοί! Αλλά αυτοί οι συγκεκριμένοι δεν είπαν λέξη για την πλήρωση των κενών θέσεων υγειονομικού προσωπικού, για τους παιδαγωγούς θα έλεγαν; Και τι μας λένε; Ότι πρέπει να ξανανοίξουν τα σχολεία, αλλά αν αρχίσουν πάλι τα πάρτι θα φτάσουμε στην αύξηση των κρουσμάτων!

  Και τι σχέση έχει το άνοιγμα των σχολείων με τα πάρτι; Αλλά τι καθόμαστε και σκεφτόμαστε; Από τέτοιους καλούς επιστήμονες ακούσαμε ότι τί 25 μαθητές τί 15 μαθητές στην ίδια τάξη! Τί Κοζάνη, τι Λοζάνη χιόνια η μια, χιόνια κι η άλλη! Από αυτούς τους καλούς επιστήμονες ακούσαμε ότι για το δεύτερο σφοδρό κύμα του κορονοϊού στην Ελλάδα δεν έφταιγε το ανεξέλεγκτο άνοιγμα των συνόρων στους τουρίστες αλλά έφταιγαν οι πολίτες, λες και ο κορονοϊός, που δεν υπήρχε στην Ελλάδα, φύτρωσε καλοκαιριάτικα. Αυτοί οι επιστήμονες, με τη συγκεκριμένη λογική, κάνουν πως ξεχνούν ότι τα πρώτα lockdown τα επέβαλαν γύρω στο δεκαπενταύγουστο σε τουριστικές περιοχές.

  Δεν είναι βέβαια όλοι οι επιστήμονες τέτοιοι, ούτε οι περισσότεροι επιστήμονες λένε τέτοια πράγματα. Όμως τέτοιες φωνές ακούγονται στα Μέσα Ενημέρωσης. Δυστυχώς οι άλλοι είναι σαν να μην υπάρχουν. Οι επιστήμονες, που μιλούν για την ενίσχυση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο κορονοϊός, εξαφανίζονται από τα Μέσα Ενημέρωσης ως δια μαγείας. Ακούγονται μόνο αυτοί που μιλούν αποκλειστικά για το εμβόλιο και τις ευθύνες των πολιτών.

  Ραφαήλ Βασιλειάδης

  You must be logged in to post a comment Login