Κυριακή, 3 Ιουλίου, 2022
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΕυχές για Καλά Χριστούγεννα από τον Σύλλογο Μικρασιατών Ευόσμου στον δήμαρχο Κορδελιού...

Ευχές για Καλά Χριστούγεννα από τον Σύλλογο Μικρασιατών Ευόσμου στον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου

Δίχως τις παραδοσιακές τους φορεσιές και χωρίς την παρουσία της καταξιωμένης χορωδίας του Συλλόγου Μικρασιατών Ευόσμου – που κάθε χρόνο τέτοια ημέρα πλημμύριζε το δημαρχείο με τις παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τα κάλαντα της Σμύρνης- αλλά με ζεστή καρδιά, τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου επισκέφτηκαν την παραμονή των Χριστουγέννων τον Δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό, για να ευχηθούν “Καλά Χριστούγεννα με υγεία και ευλογία για όλον τον κόσμο”.

“Σήμερα σας υποδεχόμαστε, πλημμυρισμένοι από ανάμεικτα συναισθήματα. Βιώνουμε τις πιο διαφορετικές, τις πιο δύσκολες γιορτές, αλλά είναι ανάγκη να σταθούμε όρθιοι και δυνατοί προκειμένου όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε τη μεγάλη απειλή που δοκιμάζει όλη την ανθρωπότητα” τόνισε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, ευχόμενος σε όλους “ Ευλογημένα Χριστούγεννα, με υγεία, Δύναμη, Αισιοδοξία και Αλληλεγγύη”.

Ο κ. Μανδαλιανός συνεχάρη τον Σύλλογο Μικρασιατών Ευόσμου για το σπουδαίο έργο που επιτελεί, εκφράζοντας την ελπίδα πως “Σύντομα θα ξεπεράσουμε τον εφιάλτη της πανδημίας και όλοι μαζί θα ανταμώσουμε, όπως παλιά, σε εκδηλώσεις και δράσεις που προάγουν την πολιτιστική μας κληρονομιά και την πλούσια παράδοσή μας”.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ