Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΒραβείο στη Μαρία Πασχαλίδου θα απονείμει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου…

Βραβείο στη Μαρία Πασχαλίδου θα απονείμει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου…

Βραβείο θα απονείμει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου στη δημοτική σύμβουλο της παράταξης Καμαρινού, Μαρία Πασχαλίδου, για την ιδέα που είχε να πραγματοποιηθεί καμπάνια ενημέρωσης για τον κορονοϊό και την αντιμετώπισή του. Με την ιδέα της κυρίας Πασχαλίδου είχε συμφωνήσει και ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Το βραβείο, που θα λάβει η Μαρία Πασχαλίδου, δεν ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του δήμου. Εμείς υποθέτουμε ότι θα γίνει κάτι τέτοιο. Αφού η ιδέα της κυρίας Πασχαλίδου ήταν καλή, αφού με αυτήν συμφώνησε ο δήμαρχος και αφού δεν υλοποιείται, υποθέτουμε πως από εδώ και πέρα οι καλές και υλοποιήσιμες ιδέες δεν θα υλοποιούνται αλλά θα βραβεύονται αυτοί που τις είχαν.

Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου μπορεί να πρωτοτυπήσει και να πρωτοπορήσει. Γιατί να υλοποιούνται οι καλές ιδέες, αφού όπως και να το κάνεις χρειάζονται χρήματα για την υλοποίησή τους; Ένα βραβείο σίγουρα στοιχίζει φθηνότερα από την υλοποίηση μιας οποιασδήποτε ιδέας. Η διοίκηση μπορεί επίσης να καλεί τους δημότες να βγαίνουν στα μπαλκόνια και να χειροκροτούν τις καλές ιδέες. Έτσι και οι κάτοικοι του δήμου θα αισθάνονται χαρά για τη στήριξη των καλών ιδεών που δεν θα υλοποιηθούν ποτέ!

Στο τέλος της θητείας της η διοίκηση του δήμου θα μπορεί να κάνει ένα ιλουστρασιόν διαφημιστικό που θα περιλαμβάνει φωτογραφίες των μελών της από φιέστες με κυβερνητικούς παράγοντες και φωτογραφίες από τελετές απονομής βραβείων σε δημοτικούς συμβούλους ή γιατί όχι και σε πολίτες για καλές ιδέες. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα κοπιάσει να βρει έργα, για να τα βάλει στο διαφημιστικό της. Αν μάλιστα δεν έχει κανένα έργο για να βάλει σ’ αυτό το διαφημιστικό μέχρι το τέλος της θητείας της, μπορεί να βάλει και φωτογραφίες από δωρεές στο δήμο δημοτικών συμβούλων χωρίς να αναγράφει ότι είναι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης. Πολύς κόσμος μπορεί και να πιστέψει ότι ανήκουν στη διοίκηση!

Τσάρλυ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ