Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΆδοξο τέλος στην προσφυγή των 24 εργαζομένων με ΕΣΠΑ στους δημοτικούς παιδικούς...

Άδοξο τέλος στην προσφυγή των 24 εργαζομένων με ΕΣΠΑ στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς

Άδοξο τέλος είχε πριν από λίγο η προσφυγή για μονιμοποίηση των 24 εργαζομένων με ΕΣΠΑ στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς Κορδελιού Ευόσμου, αφού κατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής με ψήφους της διοίκησης αποφασίστηκε να μην γίνει ένσταση στην απόφαση της Περιφέρειας να ακυρώσει απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου να στηρίξει την προσφυγή τους.

Η διοίκηση του δήμου, κόντρα στην απόφαση με μεγάλη πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου, αποφάσισε στην Οικονομική Επιτροπή να μην συνεχίσει τη στήριξη του δικαστικού αγώνα των 24 εργαζομένων. Η στήριξη που παρείχε σ’ αυτούς ο δήμαρχος και τμήμα της διοίκησης είχε τελικά ημερομηνία λήξης και αυτή ήταν η σημερινή. Η διοίκηση του δήμου, αφού πρώτα μοίρασε απλόχερα υποσχέσεις στους 24 εργαζόμενους, παραμονή Χριστουγέννων τους μοίρασε μια ωραία χυλόπιτα ως Χριστουγεννιάτικο δώρο για να «ομορφύνει» τις γιορτές τους.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ