Τελευταία

  Αυξήθηκαν τα κρούσματα δισκοκήλης στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου!

  23-12-2020

  Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου δεν μαστίζεται τελικά ούτε από τη δυσοσμία, ούτε από τον κορονοϊό. Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου αυξήθηκαν ραγδαία τα κρούσματα δισκοκήλης! Κατευθείαν σε αυτήν τη διαπίστωση πήγε το μυαλό στη θέα του ενός από τα δύο φορτηγά που έστειλε ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου στο παιδικό χωριό Φιλύρου. Για να γεμίσει έτσι αυτό το φορτηγό σίγουρα εργάστηκε πολύς κόσμος και σίγουρα έπαθε δισκοκήλη από το βάρος που σήκωσε.

  Βέβαια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του δήμου, τα φορτηγά ήταν γεμάτα από αγάπη, οπότε τα δικά μας μάτια μπορεί να βλέπουν μόνο τα υλικά αγαθά, τα οποία βρίσκονται στην καρότσα, και να μην βλέπουν την αγάπη, η οποία ξεχειλίζει από την τέντα του φορτηγού και σίγουρα είχε το μεγαλύτερο βάρος. Υποθέτουμε ότι το άλλο φορτηγό θα είχε ακόμα περισσότερη αγάπη, γιατί τι να τα κάνεις τα υλικά αγαθά όταν η αγάπη ξεχειλίζει;

  Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου, ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της Βορείου Ελλάδος, σκορπάει αγάπη αυτές τις άγιες ημέρες και λίγη από αυτήν την αγάπη έστειλε και στο παιδικό χωριό του Φιλύρου, αφού φαίνεται πως δεν μπόρεσε να μαζέψει υλικά αγαθά. Τρία πράγματα μπορούν να συνέβαλαν στο να γεμίσει η καρότσα με πολλή αγάπη και με λίγα υλικά αγαθά:

  1. Οι κάτοικοι του δήμου είναι αδύναμοι οικονομικά και δεν μπορούν να συνεισφέρουν υλικά, γιατί ο δήμος ξεχειλίζει από ανέχεια και φτώχεια λόγω της πανδημίας που ήρθε ως κερασάκι στην «τούρτα» της οικονομικής κρίσης.
  2. Οι πολίτες δεν δίνουν σημασία στα κελεύσματα της δημοτικής αρχής, γιατί αυτή δεν έχει καμιά επικοινωνία μαζί τους σε κρίσιμα θέματα!
  3. Το τρίτο πράγμα που μπορεί να συμβαίνει είναι να ισχύουν και τα δύο προηγούμενα!

  Επειδή είναι Χριστούγεννα και δεν μπορεί η κακία να πνίξει την αγάπη που ξεχειλίζει από τα δύο φορτηγά, τα οποία πήγαν στο παιδικό χωριό στο Φίλυρο, δεν θα αναρωτηθούμε γιατί δεν φόρτωσαν τα υλικά αγαθά σε ένα Datsun για να τα πάνε στο Φίλυρο, έτσι ώστε στα φορτηγά να μείνει μόνο η αγάπη και να μην ξεχειλίζει από τις τέντες με αποτέλεσμα να προκληθούν ατυχήματα αφού τα αυτοκίνητα που ακολουθούσαν την πατούσαν και γλιστρούσαν!

  Κώστας Καρακώστας

  You must be logged in to post a comment Login