Τελευταία

  15.000 ευρώ παρέδωσε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο ο Χρήστος Αντίνου ως εκπρόσωπος της εταιρίας GROUP GA IKE

  22-12-2020

  Αποδέκτης μίας ακόμη αξιέπαινης προσφοράς έγινε η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, σε μια συμβολική πράξη που αναδεικνύει τα μέγιστα την αλληλεγγύη  και την ανθρωπιά προς τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες του δήμου μας.

  Η  εταιρεία GROUP GA IKE εκφράζοντας έμπρακτα τη συμπαράστασή της προς τις οικογένειες  που δυσκολεύονται να εξασφαλίσουν ακόμη και τα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι, προέβη σε μια σημαντική  δωρεά αγάπης προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, διαθέτοντας 15.000€, τα οποία θα ενισχύσουν υπό τη μορφή διατακτικών επιταγών, αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας. Οι διατακτικές, αξίας τριάντα ευρώ (30,00) έκαστη,  θα  αποδοθούν με ευθύνη των κοινωνικών μας υπηρεσιών σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης και έχουν απόλυτη ανάγκη, προκειμένου να κάνουν τις αγορές τους από καταστήματα σούπερ μάρκετ.

  Η εταιρεία GROUP GA IKE εκφράζοντας έμπρακτα τη συμπαράστασή της προς τις οικογένειες που δυσκολεύονται να εξασφαλίσουν ακόμη και τα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι, προέβη σε μια σημαντική δωρεά αγάπης προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, διαθέτοντας 15.000€, τα οποία θα ενισχύσουν υπό τη μορφή διατακτικών επιταγών, αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας. Οι διατακτικές, αξίας τριάντα ευρώ (30,00) έκαστη, θα αποδοθούν με ευθύνη των κοινωνικών μας υπηρεσιών σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης και έχουν απόλυτη ανάγκη, προκειμένου να κάνουν τις αγορές τους από καταστήματα σούπερ μάρκετ.

  “Συγχαίρουμε τον όμιλο εταιριών GROUP GA για τη σπουδαία και συγκινητική αυτή πράξη που ενισχύει το έργο των κοινωνικών μας υπηρεσιών προς τις ευάλωτες οικογένειες του Δήμου μας. Για κάποιους ανθρώπους η προσφορά είναι στάση ζωής και γίνεται παράδειγμα μίμησης για όλη την κοινωνία. Ευχαριστούμε την εταιρία για την ιδιαίτερα συγκινητική αυτή δωρεά προς την τοπική μας κοινωνία” τόνισε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός.

  Παραδίδοντας τις επιταγές στον Δήμαρχο, ο εκπρόσωπος της εταιρίας GROUP GA IKE και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Αντίνου, ευχαρίστησε τη δημοτική αρχή για την αποδοχή της δωρεάς και τη μέριμνά της να την αποδώσει στους συμπολίτες μας που έχουν πραγματικά ανάγκη, τονίζοντας πως στη ιδιαίτερα αυτή δύσκολη περίοδο που διανύoυμε περισσότερο από κάθε άλλη φορά είναι ανάγκη να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας και να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται.

  “Παρά τις δυσκολίες της εποχής, η επιχειρηματικότητα ακόμη και σε εποχές πρωτοφανούς κρίσης είναι μπροστάρης στον αγώνα για τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικά ομάδων” δήλωσε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και ΚΕΠ Φωτεινή Δεβετζή Πεσματζόγλου, ευχαριστώντας την GROUP GA για τη γενναιόδωρη αυτή κοινωνική προσφορά που ενισχύει το έργο την Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου και της δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

  Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

  Ο Χρήστος Αντίνου, που δώρισε τις 15.000 ευρώ, είναι δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Καμαρινού

  You must be logged in to post a comment Login