Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΑποφασισμένη η διοίκηση να μην κάνει ένσταση στην ακυρωτική απόφαση της Περιφέρειας...

Αποφασισμένη η διοίκηση να μην κάνει ένσταση στην ακυρωτική απόφαση της Περιφέρειας για τους 24 εργαζομένους με ΕΣΠΑ

Η Οικονομική Επιτροπή Κορδελιού Ευόσμου, που συνεδρίασε στις 10:30 το πρωί, μετά από μιάμιση ώρα συνεδρίασης δεν κατέληξε στο αν θα κάνει ένσταση στην ακύρωση από την Περιφέρεια της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου για τη στήριξη των 24 εργαζομένων με ΕΣΠΑ, οι οποίοι προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη ζητώντας τη μονιμοποίησή τους.

Η συνεδρίαση μπορεί να επαναληφθεί σήμερα το απόγευμα, αλλά η διοίκηση του δήμου μετά από συνάντηση που είχαν χθες οι δημοτικοί της σύμβουλοι με τον δήμαρχο και με εξωτερικό νομικό σύμβουλο, αποφάσισε ομόφωνα να καταψηφίσει την υποβολή ένστασης κατά της ακυρωτικής απόφασης της Περιφέρειας, όπως μετέφερε στην Οικονομική Επιτροπή ο κύριος Σωτηράκης.

Ο κύριος Ζυγάς κατηγόρησε το κύριο Σωτηράκη ότι εκβιάζει τον δήμαρχο και τη διοίκηση για να πάρουν τη συγκεκριμένη απόφαση. Η κατηγορία του κυρίου Ζυγά εναντίον του κυρίου Σωτηράκη είναι τουλάχιστον περίεργη. Δηλαδή εκβιάζεται ο δήμαρχος από τον Σωτηράκη γι’ αυτό άλλαξε στάση και δεν θέλει να υποβληθεί ένσταση κατά της ακυρωτικής απόφασης της Περιφέρειας; Τι είναι ο δήμαρχος; Παιδάκι και εκβιάζεται από τον κύριο Σωτηράκη; Και οι υπόλοιποι αντιδήμαρχοι και εντεταλμένοι σύμβουλοι τι είναι; Παιδάκια και τους εκβιάζει ο Σωτηράκης; Τι προσπαθεί να κάνει ο κύριος Ζυγάς; Να βγάλει λάδι τον δήμαρχο και όλη τη διοίκηση και να χρεώσει αποκλειστικά τις ευθύνες στον αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών Κώστα Σωτηράκη;

Οι ευθύνες για την εξέλιξη της υπόθεσης των 24 εργαζομένων με ΕΣΠΑ στους παιδικούς σταθμούς βαραίνουν ολόκληρη τη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, με πρώτον απ’ όλους τον Κλεάνθη Μανδαλιανό γιατί αυτός είναι ο δήμαρχος. Οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση του θέματος είναι τουλάχιστον αποπροσανατολιστική και δεν ξέρουμε τι σκοπιμότητες μπορεί να εξυπηρετεί.

Α.Π.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ