Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ Χρήστος Αντίνου, που δώρισε τις 15.000 ευρώ, είναι δημοτικός σύμβουλος της...

Ο Χρήστος Αντίνου, που δώρισε τις 15.000 ευρώ, είναι δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Καμαρινού

Ο Χρήστος Αντίνου που, ως εκπρόσωπος της εταιρίας GROUP GA IKE, δώρισε στο Κοινωνικό Παντοπωλείου Κορδελιού Ευόσμου 15.000 ευρώ, δεν είναι γενικά «δημοτικός σύμβουλος». Είναι δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης και συγκεκριμένα της παράταξης Καμαρινού.

Καλά είναι η ιστοσελίδα του δήμου να αναφέρει την παράταξη στην οποία ανήκει ο κάθε δημοτικός σύμβουλος για τον οποίο γράφει. Είναι σίγουρο ότι στον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της Βορείου Ελλάδος οι κάτοικοι δεν γνωρίζουν όλους τους δημοτικούς συμβούλους και καλά είναι να τους μάθουν.

Αυτό δεν το γράφουμε συγκεκριμένα για τον κύριο Αντίνου, αλλά για όλους τους δημοτικούς συμβούλους, στους οποίους αναφέρεται η ιστοσελίδα του δήμου. Και φυσικά δεν το γράφουμε γιατί θέλουμε να πούμε ότι πρέπει να προβληθεί η παράταξη που ανήκει ο κύριος Αντίνου, μέσω της ενέργειας. Έτσι πρέπει να γίνεται για την τάξη.

Γιατί όταν προβάλλονται από την ιστοσελίδα του δήμου οι δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης, προβάλλονται ως αντιδήμαρχοι ή προβάλλονται με τις διοικητικές θέσεις τις οποίες κατέχουν. Το σωστό λοιπόν είναι και οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης να προβάλλονται και με την πολιτική τους ιδιότητα.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ