Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Η διοίκηση του δήμου δεν μπορεί να ξεφύγει από τις παλιές λογικές...

«Η διοίκηση του δήμου δεν μπορεί να ξεφύγει από τις παλιές λογικές δρομολόγησης των προσλήψεων»

Ο Νίκος Ζυγάς, επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία Πολιτών Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου» έκανε την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook με τίτλο «Ο “ΠΑΛΙΟΣ” ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ (Λαϊκή ρήση)», όσον αφορά τον τρόπο που η διοίκηση επέλεξε να προσλάβει εννιά άτομα με οκτάμηνη σύμβαση:

«Δεν μπορούν να ξεφύγουν από τις παλιές λογικές δρομολόγησης των προσλήψεων στον Δήμο μας. Παρά τις επισημάνσεις μας, στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο και στην Οικονομική Επιτροπή, για διαφάνεια και αξιοκρατία στις προσλήψεις και για ισότιμες ευκαιρίες για όλους τους πολίτες μας, επέλεξαν να αναρτήσουν, χθες 17/12/2020 και ώρα 1:20 μ.μ. , στη “διαύγεια” την ανακοίνωση για την προκήρυξη 9 θέσεων 8μηνης διάρκειας στη Δ/νση Περιβάλλοντος, με την υπογραφή του “Παλιού” Αντιδημάρχου κ.Σωτηράκη. Καταληκτική δε ημερομηνία σήμερα Παρασκευή 18/12/2020 από ώρα 00:00 έως την λήξη του 24ώρου δηλαδή στις 23:59.

Τώρα το ποιος θα δει, ποιος θα ενημερωθεί, ποιος θα ετοιμάσει τα χαρτιά του και θα τα καταθέσει, είναι ηλίου φαεινότερον.
Απλά δεν πρέπει να υποτιμάμε την νοημοσύνη των πολιτών μας. Δεν αρμόζουν τέτοιες συμπεριφορές στους πολίτες μας. Τέτοιες λογικές είναι καταδικαστέες.
 
Ο Δήμος μας έχει ανάγκη και του πρέπει, ένας σύγχρονος τρόπος σκέψης που θα ακούει την εποχή του και δεν θα εγκλωβίζεται σε μπακαλίστικα αλισβερίσια και σε ματαιοδοξίες ορισμένων».

Τα. Σ.

Οι εργαζόμενοι που προσλαμβάνονται στο δήμο δεν είναι ειδικοί σύμβουλοι του δημάρχου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ