Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«"ΝΕΑ ΠΝΟΗ": ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ !!»

«”ΝΕΑ ΠΝΟΗ”: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ !!»

Το παρακάτω καυστικότατο κείμενο με τίτλο « “Νέα Πνοή”: Χριστούγεννα μόνο με τους κουραμπιέδες», για τα Χριστούγεννα που επιφύλαξε η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στους δημότες, ανάρτησε η παράταξη Καμαρινού στη σελίδα της στο facebook:

«Μίζεροι, κακόγουστοι, καταθλιπτικοί και ανοργάνωτοι. Ενάμιση χρόνο στην διοίκηση του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου και δεν είδαμε κάτι ποιοτικό και όμορφο όλοι οι δημότες, έτσι να χαρεί η ψυχή μας. Πέρυσι τα Χριστούγεννα δεν έκαναν τίποτα, γιατί λέει “δεν πρόλαβαν, μόλις ανέλαβαν τον δήμο”.

Φέτος που είχαν το χρονικό περιθώριο να το οργανώσουν καλύτερα, δεν έκαναν πάλι απολύτως τίποτα. Απλά άναψαν κάποια χριστουγεννιάτικα δέντρα και βγήκαν καμαρωτοί φωτογραφίες για το εθιμοτυπικό, φώτισαν κάποιες κολώνες, αφήνοντας χωρίς εορταστικό στολισμό δρόμους, πλατείες και συνοικίες, χωρίς να δώσουν μία νότα χαράς και αισιοδοξίας τους έγκλειστους και ταλαιπωρημένους από την πανδημία δημότες μας.

Ο κορονοιός είναι δικαιολογία μόνο για τις ανίκανες δημοτικές αρχές. Δεκάδες Χριστουγεννιάτικες διαδικτυακές εκδηλώσεις έχουν ετοιμάσει, όλοι σχεδόν οι άλλοι δήμοι για μικρούς και μεγάλους. Παιδικές θεατρικές παραστάσεις, παιχνίδια, διαγωνισμούς με δώρα, συναυλίες, μουσικά σχήματα και ότι άλλο βάζει ο νους σας. Μπείτε στις ιστοσελίδες των άλλων δήμων και διαβάστε για του λόγου το αληθές τι θα κάνουν.

Μόνο εδώ, στον δικό μας δήμο δεν ανακοινώθηκε κάτι πρωτότυπο. Η μόνη τελικά ικανότητα που έχουν τα στελέχη της “Νέας Πνοής” των Μανδαλιανού-Σωτηράκη-Λαφαζανίδη είναι στο κρυφτό, γιατί όταν τους χρειάζονται οι εργαζόμενοι και κρίνεται το εργασιακό τους μέλλον,  κρύβονται και χάνονται. Εξαφανίζονται οι σούπερ-ήρωες!!

Τέτοια Χριστούγεννα θα κάνουμε με την “Νέα Πνοή” των πολλών υποσχέσεων. Μόνο με τους κουραμπιέδες!!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ