Τετάρτη, 17 Αυγούστου, 2022
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΠόσο δίκιο είχε ο Στεργιάδης για τα μαζικά τεστ κορονοϊού και ας...

Πόσο δίκιο είχε ο Στεργιάδης για τα μαζικά τεστ κορονοϊού και ας μην είναι γιατρός

Τελικά ο Στέργιος Στεργιάδης, πρώην δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος στις τελευταίες δημοτικές εκλογές με την παράταξη Καμαρινού, είχε δίκιο για τα μαζικά τεστ κορονοϊού στους υπαλλήλους του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Τελικά είχε δίκιο ο Στεργιάδης και ας μην είναι γιατρός. Τελικά χρειάζονται μαζικά τεστ κορονοϊού όχι μόνο στις υπηρεσίες του δήμου αλλά και στον πληθυσμό.

Θα αναρωτηθεί κανείς πώς βγαίνει αυτό το συμπέρασμα. Δεν θα γίνει αναφορά αυτή τη φορά στην άποψη του καθηγητή της Παθολογίας Ανοσολογίας του Πανεπιστημίου της Αθήνας κυρίου Παναγιώτη Βλαχογιαννόπουλου. Θα γίνει αναφορά στις χθεσινές αποφάσεις της κυβέρνησης, οι οποίες παίρνονται με τις οδηγίες των λοιμωξιολόγων, για πιο σκληρό lock down σε περιοχές της Δυτικής Αττικής. Μεταξύ των μέτρων που ανακοινώθηκαν γι’ αυτές τις περιοχές είναι και το εξής:

«Μαζική εφαρμογή ελέγχων στον πληθυσμό των εν λόγω περιοχών με χρήση rapid test και με καθετοποιημένη σε βάθος ιχνηλάτηση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων των στενών επαφών αυτών».

Μήπως τελικά, επειδή αποδεικνύεται ότι ο Στέργιος Στεργιάδης έχει δίκιο και ας μην είναι γιατρός, να αφήσει η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου κατά μέρος την εμμονή που έχει για τα τεστ και εκτός του να κάνει rapid test στους υπαλλήλους του δήμου, να απαιτήσει επιπλέον από την πολιτεία αυτά να γίνουν και στον γενικότερο πληθυσμό; Μήπως λέμε; Μήπως για να μην φτάσουμε στην κατάσταση της Δυτικής Αττικής;

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ