Τελευταία

  Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου ο Άδωνις Γεωργιάδης για το πανηγυρικό άνοιγμα του λιανεμπορίου!

  12-12-2020

  Το άνοιγμα του λιανεμπορίου για τις γιορτές των Χριστουγέννων αύριο 13 Δεκεμβρίου θα γίνει μάλλον με εντυπωσιακή φιέστα, που θα πραγματοποιηθεί στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη!

  Για το παραπάνω δεν υπάρχει ακόμη κυβερνητική ανακοίνωση, κάποια διαρροή ή ανακοίνωση από τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Ο δήμος άλλωστε τις φιέστες με την κυβέρνηση τις κάνει στα κρυφά και τις μαθαίνουμε όταν δημοσιεύουν τις φωτογραφίες από αυτές! Αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα γίνει αύριο φιέστα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, αφού η κυβέρνηση δεν βρίσκει σε τέτοιες συνθήκες άλλη διοίκηση δήμου τόσο πρόθυμη, σαν αυτή του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, να συμμετάσχει σε κυβερνητικές φιέστες, όπως αυτές που πραγματοποιήθηκαν στο δήμο μας με την υπουργό Παιδείας, τον υπουργό Υγείας και τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

  Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει έναν παραπάνω λόγο να πραγματοποιήσει φιέστα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου για το άνοιγμα της αγοράς, γιατί στο δήμο μας εκτός από την πρόθυμη διοίκηση Μανδαλιανού υπάρχει και ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Λευτέρης Αλεξανδρίδης, σύμφωνα με τον οποίο η κυβέρνηση αυτή έχει δώσει περισσότερα λεφτά στους επαγγελματίες από κάθε άλλη κυβέρνηση.

  Το εντυπωσιακό πανελλήνιο άνοιγμα της αγοράς με φιέστα του ίδιου του υπουργού Ανάπτυξης στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου μαζί με τη διοίκηση του δήμου πρέπει να θεωρείται βέβαιο γεγονός. Το μόνο που έχει να κάνει η διοίκηση Μανδαλιανού, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η παραπάνω φιέστα, είναι να διαβεβαιώσει σήμερα τον Άδωνι Γεωργιάδη ότι όχι μόνο δεν θα την κρατήσει κρυφή από τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη, αλλά ότι θα τον επιλέξει να μιλήσει σ’ αυτήν τη φιέστα στη θέση του δημάρχου ως πιο προθύμου απέναντι στην κυβέρνηση από τον δήμαρχο, ως, δηλαδή, βασιλικότερο του βασιλέως!!

  Τσάρλυ

  You must be logged in to post a comment Login