Συνάντηση του Δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας

0
7
TEST

Συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νικόλαο Παναγιωτόπουλο είχε σήμερα ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Υπουργού στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Διευθυντή του Νοσοκομείου, Ταξίαρχου, Μιχαήλ Ιωσηφίδη και του Αναπληρωτή Δημάρχου Κωνσταντίνου Σωτηράκη, ετέθησαν μεταξύ άλλων θέματα που άπτονται στα στρατόπεδα που βρίσκονται στα γεωγραφικά όρια του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, με σημείο αιχμής το Στρατόπεδο Παπακυριαζή.  Ο Δήμαρχος  έθεσε στον Υπουργό το ζήτημα της διάνοιξης της οδού Ιπποδρομίου καθώς και το ιστορικό της διεκδίκησης για την παραχώρηση  στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου της έκτασης του Αθλητικού Πάρκου Ευόσμου, που βρίσκεται σε τμήμα του Στρατοπέδου Παπακυριαζή, ενημερώνοντάς τον για τις ενέργειες της δημοτικής αρχής να επιλυθεί το χρόνιο αυτό πρόβλημα. Όπως δεσμεύτηκε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, το επίμαχο ζήτημα θα αποτελέσει  αντικείμενο της επίσκεψης που προγραμματίζει το προσεχές διάστημα στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, προκειμένου να διευθετηθεί, σε συνεργασία με την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. (ΕΤΑΔ ΑΕ), το θέμα της απόδοσης του Αθλητικού Πάρκου στον Δήμο.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τη λειτουργία του 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης στην ιδιαίτερα αυτή κρίσιμη περίοδο της πανδημίας, δηλώνοντας πως ως ιατρός είναι πρόθυμος να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του, συνδράμοντας στο έργο του Νοσηλευτικού Ιδρύματος.  

Δελτίο τύπου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου