Τελευταία

  Υπάρχουν ευθύνες για τις κλειστές υπηρεσίες του δήμου Κορδελιού Ευόσμου λόγω κορονοϊού;

  08-12-2020

  Υπάρχουν ευθύνες για τις κλειστές υπηρεσίες του δήμου λόγω κορονοϊού, όπως η Κοινωνική Υπηρεσία για ακόμα μια φορά; Έχει ευθύνες η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου γι’ αυτό;

  Θα μπορούσε κανείς να απαντήσει: «Ε και τι να κάνει η διοίκηση του δήμου; Δεν βλέπετε ότι ο κορονοϊός είναι παντού; Είναι λογικό να υπάρχουν κρούσματα και στις υπηρεσίες του δήμου και είναι λογικό να κλείνουν».

  Θα μπορούσε κάποιος άλλος να πει όμως ότι η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, ενώ καθημερινά θρηνούμε 100 νεκρούς ημερησίως πανελλήνια, ταυτίζεται με την άποψη που λέει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε μαζικά τεστ παντού γιατί τότε θα χρειαζόμασταν χιλιάδες τέτοια τεστ ημερησίως.

  Θα μπορούσαμε να καταλάβουμε τη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου αν έλεγε ότι χρειάζονται μαζικά τεστ, αλλά το κράτος δεν τα δικαιολογεί και δεν μας τα δίνει. Θα την καταλαβαίναμε αν απαιτούσε και διεκδικούσε από το κράτος αυτά τα τεστ, όπως λένε οι παρατάξεις τις αντιπολίτευσης του δήμου. Δυστυχώς όμως η διοίκηση δεν λέει αυτό. Λέει ότι χρειάζονται τεστ μόνο στις στενές επαφές ενός επιβεβαιωμένου κρούσματος σε μια υπηρεσία του δήμου και όχι ότι χρειάζονται μαζικά τεστ.

  Υπάρχουν λοιπόν ή δεν υπάρχουν ευθύνες για τις κλειστές υπηρεσίες του δήμου Κορδελιού Ευόσμου; Θα μπορούσαν και οι υπηρεσίες να παραμένουν ανοιχτές και οι υπάλληλοί τους να είναι πιο ασφαλείς εάν γίνονταν μαζικά τεστ;

  Κιμ. Ο.

  You must be logged in to post a comment Login