Ανέμελος ποδηλάτης πρωθυπουργός με 100 νεκρούς την ημέρα!

0
10
TEST

Μετά τόσες ημέρες από εκείνην την ποδηλατάδα στην Πάρνηθα, βγήκε σήμερα σε συνέντευξη ο πρωθυπουργός της χώρας και για να δικαιολογήσει εκείνην τη φωτογραφία είπε, και μάλιστα το επανέλαβε αρκετές φορές, ότι ήταν μια στιγμή ανεμελιάς! Δηλαδή ο αθεόφοβος και το επιτελείο του σκέφτηκαν ως δικαιολογία για την ποδηλατάδα να πουν ότι βρισκόταν σε μια στιγμή ανεμελιάς εν μέσω σκιάς θανάτου!

Αφού αυτός ο άνθρωπος, που μετά από τόσες ημέρες δεν σκέφτηκε να πει τίποτα άλλο πιο σοβαρό παρά ότι ήταν σε μια στιγμή ανεμελιάς με καθημερινά εκατό θανάτους από κορονοϊό, θεωρεί λογικό να συνεχίζει να παριστάνει τον πρωθυπουργό της χώρας, μάλλον το μόνο που μας σώζει είναι να χτυπήσουμε κεφάλι μας στον τοίχο για να γλιτώσουμε από αυτόν και από τον μάταιο τούτο κόσμο!

Ποστ

ΥΓ. Αυτός ο ίδιος ο σημερινός πρωθυπουργός που παρίστανε τον ανέμελο ποδηλάτη στην Πάρνηθα με 100 νεκρούς την ημέρα, χοροπηδούσε για τις διακοπές του Τσίπρα μετά από την εκατόμβη νεκρών στο Μάτι! Να γελάσουμε με αυτά δεν μπορούμε, γι’ αυτό ας αρχίσουμε το μοιρολόι! Μοιρολόι και γι’ αυτούς που έφυγαν και για εμάς που βρισκόμαστε στα χέρια του ανέμελου ποδηλάτη!!

Η βίλα του Τσίπρα στο Σούνιο κατασκευάστηκε για να κρύψει τους 100 νεκρούς ημερησίως!