Τελευταία

  Ο δήμαρχος δεν γνώριζε την ύπαρξη εγγράφου της Επιθεώρησης Περιβάλλοντος για τη δυσοσμία!

  03-12-2020

  Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, ο κύριος Θανάσης Κοκονάς, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης του δήμου, παρουσίασε έγγραφο/απάντηση της Επιθεώρησης Περιβάλλοντος στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου σχετικά με τη δυσοσμία και ρώτησε τον δήμαρχο, Κλεάνθη Μανδαλιανό, γιατί οι δημοτικοί σύμβουλοι δεν έλαβαν γνώση αυτού του εγγράφου.

  Το συγκεκριμένο έγγραφο, που φέρει ημερομηνία 15 Απριλίου 2020, στάλθηκε στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου και κοινοποιήθηκε στον Γενικό Γραμματέα Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Το έγγραφο αυτό λέει πολλά και σημαντικά πράγματα όσον αφορά τη δυσοσμία. Το έγγραφο αναφέρεται σε παραβάσεις που αφορούν στις αέριες εκπομπές και στην ποιότητα της ατμόσφαιρας, οι οποίες ενδεχομένως να συντελούν στο φαινόμενο της δυσοσμίας.

  Έγγραφο από Επιθεώρηση Περιβάλλοντος για δυσοσμία

  Η απάντηση του δημάρχου ήταν ότι δεν γνωρίζει την ύπαρξη του συγκεκριμένου εγγράφου! Το ερώτημα είναι γιατί το συγκεκριμένο έγγραφο δεν δόθηκε ποτέ στον δήμαρχο αφού στάλθηκε στον δήμο. Ποιος ήταν αυτός που είχε την ευθύνη να κάνει γνωστό το έγγραφο στον δήμαρχο και δεν το έκανε; Είναι δυνατόν να μην δοθεί επί οκτώ σχεδόν μήνες στον δήμαρχο ένα τόσο σημαντικό έγγραφο για ένα πρόβλημα που μαστίζει τον δήμο επί πάρα πολλά χρόνια;

  Περ.

  You must be logged in to post a comment Login