Τελευταία

  Η παράταξη Καμαρινού δίπλα στα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες

  03-12-2020
  Την παρακάτω ανάρτηση στη σελίδα της στο facebook έκανε η παράταξη του Γιάννη Καμαρινού με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία:
  «Η παράταξη μας “Ξεκινάμε από την Αρχή” δεν στέκεται με απλές αναφορές σε κάθε παγκόσμια ημέρα. Τα ευχολόγια δεν λύνουν ουσιαστικά κανένα πρόβλημα. Οι πράξεις λύνουν τα προβλήματα.
  3 Δεκεμβρίου. Δηλώνουμε απερίφραστα την συμπαράσταση μας σε κάθε αγώνα που δίνουν οι Συνάνθρωποι μας ΑμΕΑ και οι άνθρωποι τους που τους φροντίζουν και στεκόμαστε αλληλέγγυοι στις διεκδικήσεις τους για εξασφάλιση προσβασιμότητας και ίσων ευκαιριών σε κοινωνικά αγαθά και υπηρεσίες. Σε ένα καλύτερο μέλλον.
  Ως αυριανή δημοτική αρχή του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, δεσμευόμαστε ότι με υψηλό αίσθημα ευθύνης θα αναλάβουμε κάθε πρωτοβουλία και θα κάνουμε έργο οτιδήποτε χρειαστεί για να εξασφαλίσουμε στα άτομα με αναπηρία και στις οικογένειές τους κάθε δυνατή φροντίδα, στήριξη και συμπαράσταση. Ο δείκτης πολιτισμού μιας κοινωνίας, καθορίζεται από την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο μας και τον σεβασμό που δείχνει ο καθένας μας, στο αναφαίρετο δικαίωμα του, για ισότιμη συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες.
  Το είπαμε, θα γίνει πράξη!!»

  You must be logged in to post a comment Login