Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΠάλι καλά που δεν ανακοίνωσε από τον Εύοσμο μαζικά κλύσματα…

Πάλι καλά που δεν ανακοίνωσε από τον Εύοσμο μαζικά κλύσματα…

Ήρθε ο πρωθυπουργός στο Κέντρο Υγείας Ευόσμου, έχοντας μαζί του ένα βανάκι, στο οποίο κουβαλούσε νοσηλευτές και τους μοίραζε σε όποια δομή Υγείας είχε ανάγκη από προσωπικό. Το Κέντρο Υγείας Ευόσμου ο πρωθυπουργός το βρήκε παραστελεχωμένο και παραεξοπλισμένο και σ’ αυτό συμφώνησε μαζί του και ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, ο οποίος είναι ιατρός παθολόγος. Έτσι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ξεφόρτωσε νοσηλευτές για το Κέντρο Υγείας Ευόσμου! Πάλι καλά που ο δήμαρχος δεν του ζήτησε να πάρει μερικούς υγειονομικούς από το Κέντρο Υγείας και να τους πάει κάπου αλλού, ώστε να μην συνωστίζονται σ’ αυτό!

Επειδή όμως ήρθε στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου και επειδή τριγύριζε τις δομές Υγείας της Θεσσαλονίκης το Σάββατο και μοίραζε δώρα, είπε να μην φύγει από τον Εύοσμο χωρίς να αφήσει κάτι. Έτσι ο πρωθυπουργός άνοιξε το σάκο του άι Βασίλη με τα δώρα και έβγαλε από μέσα την προαναγγελία μεγάλης καμπάνιας εμβολιασμών κατά του κορονοϊού! Αφού λοιπόν ο πρωθυπουργός δεν διόρισε στο Κέντρο Υγείας Ευόσμου υγειονομικούς, που είναι υπαρκτοί και περιμένουν κατά χιλιάδες να διοριστούν, προανήγγειλε μαζικούς εμβολιασμούς με ένα εμβόλιο που ΘΑ έρθει, αλλά αυτή τη στιγμή είναι ανύπαρκτο!

Και πάλι καλά να λέμε που ο πρωθυπουργός προανήγγειλε από το Κέντρο Υγείας Ευόσμου μαζικούς εμβολιασμούς με ένα εμβόλιο που προς το παρόν δεν υπάρχει και δεν προανήγγειλε μαζικά κλύσματα που υπάρχουν και παραϋπάρχουν και έχει πολλούς πρόθυμους, οι οποίοι θα μας έβαζαν κάτω και θα μας έκαναν το κλύσμα αμέσως.

Τσάρλυ

ΥΓ1. Τελικά ο πρωθυπουργός δεν ξεφόρτωσε υγειονομικό προσωπικό σε καμιά δομή Υγείας από αυτές που επισκέφτηκε στη Θεσσαλονίκη. Τελικά τα νοσοκομεία και οι υπόλοιπες δομές Υγείας της Θεσσαλονίκης δεν έχουν πρόβλημα! Το πρόβλημα το έχει η πόλη της Θεσσαλονίκης.

ΥΓ2. Βοηθός άι Βασίλη σ’ αυτήν την περιοδεία του πρωθυπουργού το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη ήταν ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ