Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΑπορούμε που ο Χρυσοχοΐδης δεν ήρθε στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου!

Απορούμε που ο Χρυσοχοΐδης δεν ήρθε στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου!

Προφανώς το γεγονός ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κατά την επίσκεψή του την προηγούμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη δεν επισκέφτηκε τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου, οφείλεται στο ότι αγνοεί πως υπάρχει η πρόθυμη διοίκηση Μανδαλιανού και στο ότι κανένας δεν τον ενημέρωσε για την ύπαρξή της!

Εάν ήξερε ο υπουργός την ύπαρξη της διοίκησης Μανδαλιανού, θα ερχόταν στο Αστυνομικό τμήμα του Ευόσμου, θα δήλωνε πως είναι ευχαριστημένος από τη στελέχωση και τη λειτουργία του και θα είχε τον δήμαρχο με τη διοίκησή του να συμφωνούν και να φωτογραφίζονται μαζί του, ξεχνώντας την υποστελέχωση του τμήματος και τα προβλήματα που δημιουργούνται στον δήμο εξαιτίας αυτής.

Προφανώς ούτε ο πρωθυπουργός, ούτε ο υπουργός Υγείας, ούτε η υπουργός Παιδείας δεν ενημέρωσαν τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ότι υπάρχει πρόθυμη διοίκηση δήμου στη Θεσσαλονίκη να συμμετάσχει σε φιέστα! Προφανώς δεν του είπαν για τις φιέστες που έκαναν με τη διοίκηση Μανδαλιανού. Ποτέ όμως δεν είναι αργά. Μπορεί ο κύριος Χρυσοχοΐδης να ξαναέρθει στη Θεσσαλονίκη και κατευθείαν να επισκεφτεί τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Θα βρει ανθρώπους χαμογελαστούς να τον λιβανίσουν χωρίς να τον στεναχωρήσουν με προβλήματα και μπελάδες. Με τη φόρα που έχουν πάρει μπορεί μάλιστα να του πουν ότι δεν χρειαζόμαστε το Αστυνομικό τμήμα και μπορεί να το κλείσει αν θέλει!

Τσάρλυ

https://agkidapress.gr/2020/11/29/%ce%ba%cf%81%cf%85%cf%86%ce%ac-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%af%cf%84%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7-%ce%bf-%ce%ba%cf%8d%cf%81%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%bc/
Κρυφή φιέστα της διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου με την Κεραμέως!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ