Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ τοποθέτηση του δημάρχου για τη δυσοσμία δεν είναι ακριβώς αυτή που...

Η τοποθέτηση του δημάρχου για τη δυσοσμία δεν είναι ακριβώς αυτή που παρουσιάζεται από τη διοίκηση του δήμου

Με έκπληξη διαβάσαμε στην ιστοσελίδα του δήμου την τοποθέτηση του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου για τη δυσοσμία στην τηλεδιάσκεψη της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας! Αυτά που γράφονται στην ιστοσελίδα του δήμου σχετικά με την τοποθέτηση του δημάρχου είναι μια περίληψη, η οποία αναφέρει όσα θέλει και ξεχνάει επίσης όσα θέλει.

Εισαγωγικά βάζουμε σε κάτι που έχει ειπωθεί από αυτόν που ειπώθηκε. Εισαγωγικά δεν βάζουμε σε περιλήψεις, τις οποίες έχουμε κόψει και έχουμε ράψει όπως μας βολεύει. Αφού η διοίκηση του δήμου ήθελε να γράψει μια περίληψη αυτών που είπε ο δήμαρχος, αφαιρώντας όσα δεν ήταν βολικά, το σωστό θα ήταν να μην βάλει εισαγωγικά στις κουβέντες του δημάρχου. Ο δήμαρχος δεν είπε μόνο αυτά που γράφονται στην ιστοσελίδα του δήμου. Επίσης ο τρόπος που γράφεται η περίληψη αυτών που είπε ο δήμος στην τηλεδιάσκεψη, αλλάζει το νόημα των λεγομένων του δημάρχου.

Η διοίκηση του δήμου προφανώς κυκλοφόρησε το συγκεκριμένο δημοσίευμα, το οποίο αναπαρήγαγαν ενημερωτικές ιστοσελίδες της Θεσσαλονίκης σαν δικό τους, προφανώς για να εξωραΐσει την τοποθέτηση του δημάρχου, με την οποία για μία ακόμα φορά ο δήμαρχος φαίνεται πως αποδέχεται τη γνώμη «κάποιων» που λένε ότι έχουν γίνει ενέργειες για την εξάλειψη της δυσοσμίας και ότι υπάρχει περιορισμός της. Ο κύριος δήμαρχος, λίγες ημέρες αφότου η δυσοσμία έπνιξε περιοχές του δήμου, είπε στην τηλεδιάσκεψη ότι χρειάζονται ενέργειες καλής θέλησης και ο δήμος σιγά σιγά να ανακαλέσει το εμπάργκο προς τα ΕΛΠΕ, εννοώντας προφανώς την ανάκληση της απόφασης να μην παίρνει ο δήμος χορηγίες από τα ΕΛΠΕ (στο σημείο αυτό ο δήμαρχος υπογράμμισε ότι αυτή η απόφαση ήταν της προηγούμενης διοίκησης). Αυτά ξέχασε να τα γράψει η διοίκηση του δήμου στην ανάρτησή της στην ιστοσελίδα του δήμου.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ