Τελευταία

  Αυτή η διοίκηση θα αφήσει πίσω της… φωτογραφίες!

  29-11-2020

  Αυτή η διοίκηση δεν ξέρουμε αν θα αφήσει πίσω της έργο. Μέχρι τώρα, 15 μήνες αφότου ανέλαβε καθήκοντα, δεν δείχνει τέτοια στοιχεία. Βέβαια δεν δυσκολευόμαστε να φανταστούμε τη δικαιολογία της, εφόσον δεν θα έχει να παρουσιάσει έργο στο τέλος της θητείας της. Θα τα ρίξει στην πανδημία του κορονοϊού και θα ξαναζητήσει την ψήφο των δημοτών προκειμένου να παραγάγει έργο σε μια δεύτερη θητεία, εάν και εφόσον δεν υπάρξει άλλη πανδημία ή θεομηνία.

  Πάντως η διοίκηση Μανδαλιανού, ακόμα κι αν δεν αφήσει πίσω τη καθόλου έργο, θα αφήσει πίσω της πολλές φωτογραφίες και video από φιέστες! Σε εποχές που δεν γίνονται χοροί, εκδηλώσεις και πανηγύρια, η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου θα βγει πρωταθλήτρια φωτογραφίας, αφού τόσες φωτογραφίες δεν θα έχει βγάλει καμία άλλη διοίκηση. Μάλιστα όλες οι φωτογραφίες θα είναι σε φιέστες με την κυβέρνηση.

  Βλέποντας κάποιος τόσες φωτογραφίες και video από τις φιέστες της διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου με την κυβέρνηση, απορεί που δεν στήνουν και χορό. Ίσως δεν το σκέφτηκε κανείς για να σπάσει τη μονοτονία! Φωτογραφία και κόντρα φωτογραφία και video και κόντρα video. Θα μπορούσε να τραβηχτεί ένα video με τη διοίκηση του δήμου να χορεύει Καλαματιανό με τον πρωθυπουργό έξω από το Κέντρο Υγείας και άλλο video με τη διοίκηση του δήμου να παίζει μπάσκετ με τον υπουργό Υγείας. Στην επόμενη φιέστα καλά είναι η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου να προχωρήσει σε καινοτομίες!

  Κώστας Καρακώστας

  Κρυφά από την αντιπολίτευση ο κύριος Μανδαλιανός υποδέχτηκε τον πρωθυπουργό στον δήμο!
  Γιάννης Καμαρινός: Ο κ. Μανδαλιανός συμφωνεί ότι οι δημοτικές αρχές φταίνε για την εξάπλωση της πανδημίας

  You must be logged in to post a comment Login