Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ πρωθυπουργός φέρνει προσωπικό στο Κέντρο Υγείας Ευόσμου!

Ο πρωθυπουργός φέρνει προσωπικό στο Κέντρο Υγείας Ευόσμου!

Ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, που σήμερα επισκέπτεται τις δομές Υγείας της Θεσσαλονίκης, θα επισκεφτεί και το Κέντρο Υγείας Ευόσμου, όπως μεταδόθηκε από τηλεοπτικό σταθμό.

Υποθέτουμε ότι ο πρωθυπουργός, ως άλλος Άι Βασίλης, ερχόμενος στο Κέντρο Υγείας Ευόσμου θα κουβαλάει σάκο από τον οποίο θα βγάλει προσωπικό το οποίο θα στελεχώσει το Κέντρο Υγείας Ευόσμου, προκειμένου το σύγχρονο αυτό Κέντρο να παίξει αποτελεσματικό ρόλο στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Υποθέτουμε ότι και στις υπόλοιπες δομές Υγείας της Θεσσαλονίκης, στις οποίες τριγυρίζει σήμερα ο κύριος πρωθυπουργός, όπως το Ιπποκράτειο και το Παπαγεωργίου, θα βγάλει από το σάκο του Άι Βασίλη εκτός από προσωπικό και Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και ότι άλλο δεν έβγαλε όλους αυτούς τους μήνες, ώστε να μην υπάρχει σήμερα αυτή η τραγική πίεση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Σκεφτήκαμε να πάμε στο Κέντρο Υγείας για να καλύψουμε το γεγονός της επίσκεψης του πρωθυπουργού και να βγάλουμε φωτογραφίες, αλλά τζάμπα θα δημιουργήσουμε συνωστισμό. Το μόνο που μας χρειάζεται είναι οι φωτογραφίες την ώρα που ο πρωθυπουργός θα βγάζει από τον σάκο του το προσωπικό που θα στελεχώσει το Κέντρο. Τέτοιες όμως φωτογραφίες θα βγάλει μπόλικες η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, η οποία θα πάει να τον υποδεχτεί όπως έκανε με την κυρία υπουργό Παιδείας.

Με την άδεια της διοίκησης του δήμου μας και με το συμπάθιό της θα χρησιμοποιήσουμε τις δικές της φωτογραφίες, αφού έχουμε εμπιστοσύνη στο κριτήριό της όταν πρόκειται για φωτογραφίες που αφορούν φιέστες, χαρές και πανηγύρια! Οι φωτογραφίες των μελών της διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου με την κυρία Κεραμέως ήταν τέλειες!!

Τσάρλυ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ