Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΑΙΧΜΗΡΑΟι αθεόφοβοι δεν έχουν δώσει εντολή να μην κόβεται ηλεκτρικό ρεύμα!!

Οι αθεόφοβοι δεν έχουν δώσει εντολή να μην κόβεται ηλεκτρικό ρεύμα!!

Το παρακάτω κείμενο είναι περιγραφή υπαλλήλου που έχει ως αντικείμενο αποκοπές και επανασυνδέσεις ηλεκτρικού ρεύματος:

«Την αξιοπρέπεια των ανθρώπων δεν την ποδοπατάμε… Τη ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ! Εντολή αποκοπής ρεύματος σε κάποιον οικισμό του νομού μας. Αφού έφτασα στον μετρητή και ξεκίνησα τη διαδικασία, έρχεται ο ιδιοκτήτης του σπιτιού με σκυμμένο το κεφάλι και μου λέει σχεδόν ψιθυριστά: “Σε παρακαλώ, κάνε υπομονή μια ώρα και μετά έλα κόψ’ το. Αυτή την ώρα κάνει το παιδί μου μάθημα μαθηματικών, σε παρακαλώ έλα λίγο αργότερα…”. Σειρά μου τώρα να σκύψω το κεφάλι και να ντρέπομαι να τον κοιτάξω… Ανάθεμά σε φτώχεια καταραμένη, μα κι ευλογημένη, γιατί μας κάνεις να γινόμαστε άνθρωποι και να σκύβουμε το κεφάλι μπροστά στην ανάγκη του άλλου… Ευλογημένη, γιατί μας ενώνεις πάνω στο αμόνι της ζωής αν και ξέρουμε πως το σφυρί της ανάγκης θα μας κτυπήσει αλύπητα!».

Δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα «inkomotini.news», η οποία αναφέρει και το όνομα του υπαλλήλου που έγραψε το παραπάνω κείμενο. Είναι δηλαδή μια πραγματική ιστορία και όχι ένα διήγημα!

Σε συνθήκες καραντίνας, λόγω πανδημίας covid-19, σε συνθήκες που τόσο μεγάλη κουβέντα έγινε για το αν θα έπρεπε να γίνουν συγκεντρώσεις για το Πολυτεχνείο ή όχι και τόση χολή χύθηκε σε βάρος όσων πραγματοποίησαν συγκεντρώσεις, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολα, συνεργεία τριγυρνούν και κόβουν ηλεκτρικά ρεύματα. Οι αθεόφοβοι που έβαλαν ΜΑΤ και αύρες να επιτεθούν στους διαδηλωτές την ημέρα της επετείου του Πολυτεχνείου, δεν έχουν δώσει εντολή να μην κόβονται ρεύματα σε καιρό καραντίνας, σε καιρό που ο κόσμος είναι κλεισμένος στο σπίτι του. Προφανώς γι’ αυτό δεν ήθελαν τις συγκεντρώσεις την ημέρα του Πολυτεχνείου. Με τον κόσμο κλεισμένο στο σπίτι, φοβισμένο και χωρίς φωνή είναι ευκολότερο να του κόψεις και το ρεύμα και τα πάντα.

Περιμένουμε από όσους τους φαινόταν παράταιρες, χωρίς σκοπό και χωρίς λόγο οι συγκεντρώσεις του Πολυτεχνείου, μόλις ενημερωθούν για το περιστατικό, να καταγγείλουν τον υπάλληλο που δεν έκανε καλά τη δουλειά του και δεν έκοψε το ρεύμα αυτού που χρωστούσε. Περιμένουμε επίσης να καταγγείλουν αυτόν θα του έκοβαν το ρεύμα, γιατί βγήκε από το σπίτι του για να παρακαλέσει τον υπάλληλο να μην του κόψει το ρεύμα χωρίς αυτή η έξοδος από το σπίτι του να υπάρχει σε καμία από τις 6 περιπτώσεις για τις οποίες στέλνουμε sms προκειμένου να βγούμε από το σπίτι! Περιμένουμε και από τον γνωστό κουκουλοφόρο χωρίς κουκούλα να κάνει ερώτηση εγκαλώντας τους αστυνομικούς της περιοχής, στην οποία συνέβη το παραπάνω περιστατικό, για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων τους, αφού ακόμη δεν έχουν επιβάλει πρόστιμο στον πατέρα ο οποίος βγήκε από το σπίτι χωρίς ο λόγος για τον οποίο βγήκε να επιτρέπεται από τα μέτρα περιορισμού της πανδημίας!!

Ραφαήλ Βασιλειάδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ