Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ δήμος δεν είναι δυνατόν να κλείσει λόγω κορονοϊού

Ο δήμος δεν είναι δυνατόν να κλείσει λόγω κορονοϊού

Ο δήμος δεν είναι δυνατόν να κλείσει λόγω κορονοϊού. Ο δήμος πρέπει να μείνει ανοιχτός, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας, γιατί πρέπει να συνεχίσει να εξυπηρετεί τον δημότη. Είναι άλλο πράγμα να γίνουν τεστ στους υπαλλήλους του δήμου κι άλλο πράγμα να κλείσει ο δήμος. Μπορεί για παράδειγμα να σταματήσει η αποκομιδή των σκουπιδιών;

Έχει απόλυτο δίκιο ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, Κώστας Σωτηράκης, ότι είναι καιρός για να συνδράμουμε, ο καθένας από το δικό του μετερίζι, τον τιτάνιο αγώνα των υγειονομικών και σίγουρα με την κουβέντα του αντιδημάρχου συμφωνεί η συντριπτική πλειονότητα και των δημοτών και των υπαλλήλων του δήμου.

Ας μην μπερδεύουμε λοιπόν τα πράγματα. Είναι καθήκον του δήμου να κρατήσει τους εργαζομένους του ασφαλείς, αλλά ταυτόχρονα είναι καθήκον του να κρατήσει τις υπηρεσίες του ανοιχτές για να εξυπηρετείται και να υπηρετείται ο δημότης. Ελπίζουμε ότι δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος που να ισχυρίζεται πως ο δήμος πρέπει να κλείσει.

Χ.Κ.

ΥΓ. Όσον αφορά το ζήτημα των τεστ, ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, Κώστας Σωτηράκης, σε επικοινωνία του με την «Αγκίδα» τόνισε ότι τεστ γίνονται, όταν υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα, σε όσους ήρθαν σε επαφή με το κρούσμα στον δήμο, αλλιώς ο δήμος θα χρειαζόταν 1.000 τεστ την ημέρα για τους υπαλλήλους του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ