Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΓιάννης Καμαρινός: Τι έγινε με το Σχολείο Ειδικής Αγωγής;

Γιάννης Καμαρινός: Τι έγινε με το Σχολείο Ειδικής Αγωγής;

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 18ης Νοεμβρίου 2020, ρώτησε τη διοίκηση του δήμου τι έγινε με το Σχολείο Ειδικής Αγωγής και θύμισε ότι ο δήμαρχος είχε δεσμευτεί πως θα λειτουργήσει το Δεκέμβρη. «Πάλι θα κοροϊδέψουμε τους γονείς;», αναρωτήθηκε ο κύριος Καμαρινός.

Η απάντηση του δημάρχου προς τον κύριο Καμαρινό ήταν πως το Σχολείο Ειδικής Αγωγής είναι μια πονεμένη ιστορία, αφού το κτίριο έχει βρεθεί αλλά υπάρχει μια αντιπαράθεση για τη διαρρύθμιση του κτιρίου. Ο κύριος Μανδαλιανός είπε ότι γίνονται προσπάθειες για να διαμορφωθεί το κτίριο χωρίς να αυξηθεί το ενοίκιο που θα πληρώσει ο δήμος. Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κατέληξε λέγοντας ότι έχει δίκιο ο κύριος Καμαρινός και ότι ο ίδιος ντρέπεται τους γονείς γιατί ακόμα δεν έχει δοθεί λύση, αλλά το θέμα έχει κολλήσει στο τίμημα και στις εργασίες που πρέπει να γίνουν.

Στο δια ταύτα ο δήμαρχος δεν όρισε τον χρονικό ορίζοντα στον οποίον οι γονείς θα πρέπει να ελπίζουν πως θα λειτουργήσει το Σχολείο Ειδικής Αγωγής.

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ