Τελευταία

  Να μειωθούν εδώ και τώρα οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας…

  25-11-2020

  Η κυβέρνηση, εφαρμόζοντας μια εγκληματική πολιτική, αυξάνει τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, αυξάνοντας με αυτόν τον τρόπο συνεχώς και ραγδαία τον αριθμό των νεκρών. Η κυβέρνηση όχι μόνο αυξάνει τον αριθμό των ΜΕΘ, αλλά ανακοίνωσε ότι μετατρέπει όλες τις συμβάσεις ορισμένου χρόνου των γιατρών και των νοσηλευτών στις ΜΕΘ σε συμβάσεις αορίστου χρόνου! Η κυβέρνηση αντί να μειώσει τον αριθμό των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας προκειμένου να πεθαίνουν λιγότεροι, τις αυξάνει για να πεθαίνουν περισσότεροι.

  Η κυβέρνηση καμαρώνει γιατί, λέει, ότι έκανε τον αριθμό των ΜΕΘ τετραψήφιο! Καμαρώνει δηλαδή για ένα έγκλημα, αφού ο αριθμός των ΜΕΘ πρέπει να γίνει διψήφιος ή και μονοψήφιος, προκειμένου να σταματήσει το θανατικό! Η κυβέρνηση πρέπει να πάψει να παρασύρεται από ανεύθυνους και εγκληματίες που ζητούν να αυξηθούν οι ΜΕΘ. Το κάνουν επίτηδες για να τη σαμποτάρουν. Είναι λαϊκή απαίτηση να μειωθούν εδώ και τώρα οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Όχι άλλες ΜΕΘ! Οι ΜΕΘ βλάπτουν σοβαρά την υγεία! Οι ΜΕΘ σκοτώνουν!

  Οράτιος Μενιππίδης

  ΥΓ1: Ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης δήλωσε:

  «Προφανώς θα θέλαμε να είχαμε και δύο και τρεις και πέντε χιλιάδες ΜΕΘ. Να έχουμε όμως υπ΄όψη, ότι οι ΜΕΘ δεν είναι η λύση, θα πρέπει πρώτα να προφυλασσόμαστε οι ίδιοι ώστε να μη χρειάζεται να προσφεύγουμε σε αυτές τις Μονάδες. Εάν υποθέσουμε ότι είχαμε 5.000 ΜΕΘ αυτό θα σήμαινε ότι θα είχαμε ένα πολύ μεγαλύτερο αριθμό νεκρών. Διότι η θνητότητα μέσα στις ΜΕΘ είναι στο μισό. Σκοπός δεν είναι να αυξήσουμε εκείνους που μπαίνουν αλλά να μειώσουμε το φαινόμενο τηρώντας τα μέτρα και έχοντας όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κοινωνική αποστασιοποίηση».

  ΥΓ2: Εγώ είπα να το τερματίσω!!

  ΥΓ3: Να μας πει ο κύριος Γεραπετρίτης επιτέλους πόσοι από τους νεκρούς covid πέθαναν ενώ ήταν σε ΜΕΘ και πόσοι πέθαναν εκτός ΜΕΘ. Επιτέλους ας μας πουν.

  You must be logged in to post a comment Login