Τελευταία

  «Διαρκής Αγώνας για την εξάλειψη της βίας κατά των Γυναικών»

  25-11-2020

  Την παρακάτω ανάρτηση με τίτλο «ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ!!» έκανε στη σελίδα της στο facebook η παράταξη του Γιάννη Καμαρινού:

  «Η παράταξη μας “Ξεκινάμε από την Αρχή” καταδικάζει κάθε μορφής βίας γενικά. Στα πλαίσια αυτά στέκεται αλληλέγγυα και σε κάθε μορφή αγώνα κατά της Βίας των Γυναικών από όπου κι αν αυτή προέρχεται. Η άσκηση της σωματικής και ψυχολογικής βίας αποτελεί παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των γυναικών στην ελευθερία, στη ζωή, στη σωματική ακεραιότητα, στην ασφάλεια, στην αξιοπρέπεια.

  Η εξάλειψή του φαινομένου μας αφορά όλες και όλους. Είναι η κοινωνία που πρέπει να ευαισθητοποιηθεί, είναι ο δήμος μας που πρέπει να αποκτήσει και να ενισχύσει δομές άμεσα και αποτελεσματικά, δείχνοντας με ισχυρό τρόπο ότι δεν ανέχεται την άσκηση της βίας, του σεξισμού και της περιφρόνησης των γυναικών.

  Αυτός ο αγώνας για εμάς δεν είναι συμβολικός για να τον θυμόμαστε κάθε 25 Νοέμβρη που γιορτάζεται παγκόσμια. Θα είναι διαρκής καθημερινός αγώνας και όταν αύριο θα είμαστε δημοτική αρχή. Θα είμαστε αμείλικτοι σε τέτοια ζητήματα. Το είπαμε, θα γίνει πράξη!!»

  You must be logged in to post a comment Login