Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΑΙΧΜΗΡΑΤο άνοιγμα της αγοράς και των σχολείων στη μάχη του αποπροσανατολισμού…

Το άνοιγμα της αγοράς και των σχολείων στη μάχη του αποπροσανατολισμού…

Ενώ καθημερινά  μετράμε δεκάδες νεκρούς και εκατοντάδες διασωλυνομένους, κάποιοι δημοσιογράφοι, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, ασχολούνται με την ημερομηνία που θα ανοίξει η αγορά και τα σχολεία. Ενώ τίποτα δεν δείχνει ότι η μάχη με την πανδημία έχει κερδηθεί σ’ αυτή τη δεύτερη φάση της, κάποιοι συζητούν το άνοιγμα της αγοράς και των σχολείων.

Η κουβέντα για το άνοιγμα των σχολείων και της αγοράς δεν είναι τυχαία. Μαζί με την κουβέντα για τα εμβόλια είναι ένας φοβερός αποπροσανατολισμός από αυτά που θα έπρεπε να συζητάμε σήμερα. Αντί δηλαδή να συζητάμε για διορισμούς υγειονομικών, συζητάμε για το πότε θα ανοίξει η αγορά και τα σχολεία. Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια μιας και με αυτόν τον τρόπο και για διορισμούς υγειονομικών δεν συζητάμε και για επιδοτήσεις επαγγελματιών και εργαζομένων δεν συζητάμε αφού θα ανοίξει η αγορά.

Η κουβέντα για το άνοιγμα της αγοράς και των σχολείων αυτή τη στιγμή, εν μέσω θανάτων και διασωλυνώσεων, δεν είναι μόνο αποπροσανατολιστική. Είναι και ασέβεια προς όσους δίνουν τη μάχη για τη ζωή τους, ασέβεια προς όσους δίνουν τη μάχη για να κρατήσουν τους συνανθρώπους μας στη ζωή.

Τάκης Φ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ