Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΑΙΧΜΗΡΑΤελικά οι υγειονομικοί δεν είναι όλοι ήρωες του ίδιου επιπέδου!

Τελικά οι υγειονομικοί δεν είναι όλοι ήρωες του ίδιου επιπέδου!

Τελικά οι υγειονομικοί δεν είναι όλοι ήρωες του ίδιου επιπέδου και δεν πρέπει να τους χειροκροτάμε με την ίδια ένταση. Τελικά έχουν διαβάθμιση τα παλαμοκροτήματα από τα μπαλκόνια στους υγειονομικούς, στα οποία μας είχε προτρέψει η κυρία Μαρέβα. Τελικά ο ηρωισμός των υγειονομικών, για την κυρία Μαρέβα και τον σύζυγό της, έχει κλίμακα: Υγειονομικός ήρωας Α΄ βαθμού, Υγειονομικός ήρωας Β΄ βαθμού!

Ο κύριος πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι γίνονται αορίστου χρόνου μόνο οι γιατροί και οι νοσηλευτές των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας! Και οι υπόλοιποι γιατροί και νοσηλευτές, που δίνουν τη μάχη σε όλες τις Μονάδες Υγείας, που αρρωσταίνουν από κορονοϊό την ώρα του καθήκοντος, που πεθαίνουν από κορονοϊό την ώρα του καθήκοντος, που έχουν ξεχάσει τι θα πει ρεπό και άδεια; Γι’ αυτούς δεν θα έχει σύμβαση αορίστου χρόνου, γιατί τελικά δεν είναι και τόσο ήρωες; Μάλλον αυτοί είναι τζάμπα ήρωες!

Οι Υγειονομικοί ήρωες Α΄ βαθμού των ΜΕΘ θα πάρουν ένα θερμό χειροκρότημα και θα μετατραπούν οι συμβάσεις τους σε αορίστου χρόνου. Οι Υγειονομικοί ήρωες Β’ βαθμού, που δεν είναι σε ΜΕΘ, θα πάρουν ένα ψυχρό χειροκρότημα, αλλά ταυτόχρονα θα πάρουν πολύ θερμές κλωτσιές για να πάρουν δρόμο από το Δημόσιο Σύστημα Υγείας, αφού θα έχει τελειώσει η σύμβασή τους και αφού πρώτα θα έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο, όσο είναι δυνατόν, το Δημόσιο Σύστημα Υγείας και ταυτόχρονα αφού θα έχουν βγάλει ασπροπρόσωπους τους αφιλότιμους που θα τους διώξουν με τις κλωτσιές.

Ραφαήλ Βασιλειάδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ