Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΗ ιστοσελίδα του δήμου μπορεί να ενημερώνεται μόνο τις εργάσιμες ημέρες και...

Η ιστοσελίδα του δήμου μπορεί να ενημερώνεται μόνο τις εργάσιμες ημέρες και ώρες

Την ιστοσελίδα του δήμου, όσον αφορά τις δημοσιεύσεις, τη διαχειρίζονται αποκλειστικά οι τεχνικοί του δήμου, πράγμα που σημαίνει ότι ειδήσεις αναρτώνται σ’ αυτήν μόνο κατά τις εργάσιμες ημέρες και τις εργάσιμες ώρες. Συνεπώς ούτε ο δημοσιογράφος ειδικός συνεργάτης του δήμου, ούτε και οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι φέρουν κάποια ευθύνη για το γεγονός ότι οι ειδήσεις δημοσιεύονται αμέσως στη σελίδα του δήμου στο facebook ακόμα και τα Σαββατοκύριακα, ενώ στην ιστοσελίδα του δήμου δεν μπορούν να δημοσιευτούν παρά μόνο τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ο ειδικός συνεργάτης του δήμου μας πληροφόρησε, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, ότι είναι στις προτεραιότητες της διοίκησης του δήμου η αναβάθμιση της ιστοσελίδας του δήμου, ώστε να μπορεί να ενημερώνεται κι αυτή 24 ώρες το 24ωρο όλες τις ημέρες, όπως γίνεται και με τη σελίδα του δήμου στο facebook.

Η αναβάθμιση της ιστοσελίδας του δήμου πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό ώστε οι ειδήσεις του δήμου να αναρτώνται άμεσα και στην ιστοσελίδα του δήμου, αφού και ο ειδικός συνεργάτης και οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι του δήμου κάνουν τον κόπο να γράψουν κείμενα πέραν του ωραρίου τους, προκειμένου να κρατούν ενήμερους τους δημότες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ