Τελευταία

  Συγκινητική ανταπόκριση των δημοτών Κορδελιού Ευόσμου την πρώτη ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας

  24-11-2020

  Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των δημοτών στο κάλεσμα του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου την πρώτη ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας, με δεκάδες πολίτες να προσέρχονται στο Α΄ ΚΑΠΗ Ευόσμου και να δίνουν αίμα, αποδεικνύοντας την ανθρωπιά και την ευαισθησία τους.

  Ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου με αυξημένο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, σε πρωτόγνωρα δύσκολες υγειονομικές καταστάσεις, διοργανώνει την εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου», στην προσπάθεια να αντιμετωπιστεί το οξύ πρόβλημα έλλειψης αίματος, το οποίο οφείλεται και στη μειωμένη προσέλευση  εθελοντών αιμοδοτών στο νοσοκομείο για αιμοδοσία, λόγω της πανδημίας.

  «Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί την υπέρτατη μορφή εθελοντισμού και το επιστέγασμα της αλληλεγγύης. Αρκούν λίγα λεπτά από το χρόνο μας για να σώσουμε τη ζωή ενός συνανθρώπου μας και ο Δήμος μας μπορεί να γίνει παράδειγμα προσφοράς στον άνθρωπο,  ειδικά αυτές τις δύσκολες στιγμές που διανύουμε», επισήμανε ο Δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, ο οποίος παραβρέθηκε στο σημείο, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας και ΚΕΠ, Φωτεινή Δεβετζή Πεσματζόγλου και τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Χρήστο Δεμερτζή.

  Υπενθυμίζεται ότι η εθελοντική αιμοδοσία στο χώρο του Α΄ ΚΑΠΗ, όπου λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού, θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 29 Νοεμβρίου. Τις καθημερινές τα ωράρια αιμοληψιών είναι 12:00–19:00 και το Σαββατοκύριακο 08:30–14:30.

  Τηλέφωνα επικοινωνίας 2310769624, 2310757377.

  Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

  You must be logged in to post a comment Login