Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΑΙΧΜΗΡΑΤο σεξ υπεύθυνο για τη διασπορά του κορονοϊού…

Το σεξ υπεύθυνο για τη διασπορά του κορονοϊού…

Την ώρα που οι μάχιμοι γιατροί της Θεσσαλονίκης πνίγονται στα περιστατικά κορονοϊού και ζητούν προσλήψεις υγειονομικών για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν, στα Μέσα Ενημέρωσης τριγυρνάνε απίστευτοι τύποι που, χωρίς να σέβονται το πτυχίο τους, λένε απίστευτα πράγματα σε τέτοιες τραγικές συνθήκες. Έτσι πριν λίγη ώρα σε ένα τηλεοπτικό κανάλι, φιλοξενήθηκε ένας απίστευτος επιστήμονας ο οποίος είπε ότι κατά το πρώτο lockdown ο κόσμος και κυρίως οι νέοι στερήθηκαν τον έρωτα κι έτσι όταν τελείωσε το lockdown το έριξαν στο σεξ, με αποτέλεσμα να μεταδοθεί ο κορονοϊός!

Ο επιστήμονας της δεκάρας βέβαια μας έλεγε την επιστημονική του άποψη με το μυαλό του μόνο στο σεξ και χωρίς καμιά περίπτωση να σκεφτεί ότι το σεξ δεν είναι κάτι αυτόνομο στην κοινωνία αλλά συνδυάζεται και με άλλα πράγματα. Δηλαδή σε μια χώρα που δεν υπήρχε κορονοϊός, δεν μπορούσε να μεταδοθεί αφού αυτοί που έκαναν σεξ δεν τον είχαν. Μεταδόθηκε γιατί άνοιξαν τα σύνορα ασύδοτα και μας τον κουβάλησαν οι τουρίστες, τους οποίους καλούσε η καλή κυβέρνηση κραυγάζοντας «ανοίξαμε και σας περιμένουμε». Αυτά για τον επιστήμονα ήταν ψιλά γράμματα. Εκείνος έπρεπε να μας πει το τροπάρι του και επηρεασμένος από τον «έρωτα στα χρόνια της χολέρας» μας είπε ότι όσο στερείσαι το σεξ τόσο πιο πολύ το θέλεις και το αποζητάς!

Το ότι κατά την περίοδο της καραντίνας καταστράφηκε κόσμος, το ότι έτρεχαν τα χρέη χωρίς δουλειές και με κλειστά μαγαζιά, το ότι αυξήθηκε το άγχος για το πώς θα πληρωθούν τα χρέη που συσσωρεύονταν, στη σκέψη του λαμπρού επιστήμονος δεν είχαν καμία σημασία. Η καϊλέ του όλη ήταν ότι ο κόσμος στερήθηκε το σεξ και ήθελε μανιωδώς να κάνει σεξ. Το ότι πολλοί στερήθηκαν και το φαΐ στο μυαλό του ήταν κάτι πολύ μακρινό. Το ότι μπορεί οι περισσότεροι να μην είχαν καμία όρεξη για σεξ όχι τόσο εξαιτίας του φόβου του κορονοϊού, αλλά εξαιτίας του φόβου της τράπεζας, της ΔΕΗ, της Υπηρεσίας Ύδρευσης που θα έρχονταν να τους πάρουν το σπίτι, να τους κόψουν το ρεύμα και το νερό, να τους αφήσουν χωρίς τα βασικά στον 21ο αιώνα, ούτε καν περνούσαν από το μυαλό του επιστήμονα. Το πρόβλημα για τον λαμπρό επιστήμονα ήταν ότι με την καραντίνα ο κόσμος στερήθηκε το σεξ και μετά έτρεχε να αναπληρώσει το χαμένο έδαφος, διασπείροντας τον κορονοϊό!

Άλλο τι θα ακούσουμε από διάφορους επιστήμονες της πλάκας που προσπαθούν να μας κάνουν να κόψουμε τις φλέβες μας για να γλιτώσουμε από τον κορονοϊό…

Σ. Σηρούς

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ