Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΘανάσης Κοκονάς: «Εκτεθειμένος ο δήμαρχος που καθησύχαζε το δημοτικό συμβούλιο για το...

Θανάσης Κοκονάς: «Εκτεθειμένος ο δήμαρχος που καθησύχαζε το δημοτικό συμβούλιο για το ζήτημα της δυσοσμίας»

Στο ζήτημα τις δυσοσμίας, κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 18ης Νοεμβρίου 2020, αναφέρθηκε και ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Θανάσης Κοκονάς, ο οποίος τόνισε ότι η κατάσταση με τα ΕΛΠΕ είναι ανυπόφορη και πρόσθεσε πως είναι εκτεθειμένος ο δήμαρχος γιατί καθησύχαζε το δημοτικό συμβούλιο, λέγοντας ότι θα δοθεί λύση.

Ο κύριος Κοκονάς ανέφερε ότι τα ΕΛΠΕ δεν πήραν κανένα μέτρο από αυτά που έπρεπε να πάρουν για να μειωθεί η δυσοσμία και κάλεσε τον δήμο εγγράφως να ζητήσει από τα ΕΛΠΕ να απαντήσουν τι μέτρα έχουν πάρει για τη δυσοσμία, η οποία αντί να μετριάζεται πολλαπλασιάζεται.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης ολοκλήρωσε την αναφορά του στη δυσοσμία λέγοντας ότι δεν πρέπει ο δήμος να αφήσει αυτό το ζήτημα και ότι πρέπει να το παλέψει, γιατί μόνο μέσα από την πάλη των κατοίκων του δήμου και μέσα από την πίεση του δήμου τα ΕΛΠΕ θα αναγκαστούν να δώσουν λύσεις.

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ