Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ!!»

«ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ!!»

Την παρακάτω ανάρτηση με τίτλο «ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ!!» έκανε η παράταξη του Γιάννη Καμαρινού στο διαδίκτυο:

«Η παράταξη μας “Ξεκινάμε από την Αρχή” έχει θέσει ως πρωταρχικό της στόχο την ευημερία των πολιτών του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου. Μέσα σε ένα περιβάλλον δημοκρατίας, αξιοκρατίας και ισονομίας όλοι οι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι μας, με γνώσεις, εμπειρία και τόλμη, θα αγωνιστούμε για να προασπίσουμε τα συμφέροντα όλων των δημοτών μας χωρίς διακρίσεις.

Στα πλαίσια αυτά, στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο επικεφαλής της παράταξης μας πρότεινε προς την διοίκηση, την ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ από δημοτικά τέλη, από τέλη τραπεζοκαθισμάτων και από τέλη χρήσης κοινόχρηστων χώρων, ΟΛΩΝ των επιχειρήσεων του δήμου μας που πλήττονται βάναυσα από την πανδημία του covid-19. Περιμένουμε την απόφαση της δημοτικής αρχής.

Η θέση μας αυτή είναι αδιαπραγμάτευτη και θα την ακολουθούμε όποτε υπάρχει κρίση και στο μέλλον, ως δημοτική αρχή αυτού του τόπου.

Όλοι μαζί θα νικήσουμε!!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ