Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΚαταπέλτης ο Χρήστος Αντίνου: Δεν μπορούμε να ζήσουμε με τη δυσοσμία

Καταπέλτης ο Χρήστος Αντίνου: Δεν μπορούμε να ζήσουμε με τη δυσοσμία

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Γιάννη Καμαρινού, Χρήστος Αντίνου, κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 18ης Νοεμβρίου 2020, άστραψε και βρόντηξε για τη δυσοσμία που τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει αφόρητη.

«Δεν μπορούμε να ζήσουμε με την κατάσταση της δυσοσμίας. Δεν ξέρω που έχει φτάσει ο έλεγχος» είπε ο Χρήστος Αντίνου, ενώ αναρωτήθηκε πώς η οδηγία Sevego, που φτιάχτηκε για να προστατεύσει τους πολίτες, έγινε βραχνάς για τους πολίτες, αλλά όχι για τη βιομηχανία και πρόσθεσε ότι τα ΕΛΠΕ κατάφεραν, παρά την οδηγία Sevego, να οικοδομήσουν νέες μονάδες, σε αντίθεση με τον δήμο που σταμάτησε την ανοικοδόμηση στην περιοχή!

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Καμαρινού δήλωσε πολύ εκνευρισμένος, γιατί όπως χαρακτηριστικά είπε «δεν μπορούμε να ανοίξουμε τα παράθυρά μας. 10 κορονοϊοί είναι αυτό που συμβαίνει». Ο κύριος Αντίνου ολοκλήρωσε την παρέμβασή του στο δημοτικό συμβούλιο λέγοντας ότι «δεν θέλουμε να διώξουμε τα ΕΛΠΕ αλλά πρέπει να τηρούνται οι κανόνες. Ας βάλει στον προϋπολογισμό του ο δήμος την αγορά μιας μονάδας μέτρησης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης».

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ