Η παραχώρηση του ΘΕΠΑΝ στην Εκκλησία μπορεί να ανοίξει νέο γύρο καταγγελιών

0
20
TEST

Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου αποφάσισε να δώσει ενοίκιο στην Εκκλησία για το ΘΕΠΑΝ, παραχωρώντας της έναν χώρο στον οποίο χτίστηκαν κτίρια με χρήματα του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού, αφού το συγκεκριμένο οικόπεδο βρέθηκε τελικά να ανήκει στην Εκκλησία! Και τότε πώς έχτισε ο δήμος κτίρια εκεί; Πώς βγήκαν οικοδομικές άδειες; Πώς βγήκαν χρήματα από το ταμείο του δήμου;

Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου θα πρέπει να ζητήσει από την Εκκλησία το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας (ΘΕΠΑΝ) και αυτό πρέπει να το κάνει όχι μόνο γιατί έχει παραχωρήσει στην Εκκλησία οικόπεδα χωρίς αποζημίωση και θα παραχωρήσει κι άλλα επίσης χωρίς αποζημίωση. Δεν πρέπει να το κάνει μόνο γιατί αυτό επιτάσσει η ηθική. Πρέπει να το κάνει και για να μην ανοίξει νέο ασκό Αιόλου με καταγγελίες!

Στο δήμο, που τόσο έχει ταλαιπωρηθεί με ανυπόστατες καταγγελίες, η διοίκηση του δήμου δεν πρέπει να δώσει δικαίωμα για μια καταγγελία που θα έχει βάση. Θα πρέπει να σκεφτεί καλά η διοίκηση του δήμου την περίπτωση να δεχτεί καταγγελία επειδή χρήματα του δήμου επενδύθηκαν σε ξένο οικόπεδο, όπως τόνισε δημοτικός σύμβουλος κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου.

Πριν αποφασίσει η διοίκηση του δήμου οριστικά για το τι θα κάνει με το ΘΕΠΑΝ ας σκεφτεί την υπόθεση του έργου της οδού Επτανήσου, που υλοποιήθηκε αλλά οι αιρετοί θα βρεθούν στο δικαστήριο για το συγκεκριμένο έργο κατηγορούμενοι για σκάνδαλο. Αν η Επτανήσου μπορεί να είναι σκάνδαλο για τη Δικαιοσύνη, ας σκεφτεί η διοίκηση του δήμου τι θα είναι το ΘΕΠΑΝ! Το να σταματήσει να διεκδικεί το ΘΕΠΑΝ ο δήμος και να το αφήσει στην Εκκλησία, μπορεί να δημιουργήσει νέα μεγάλα προβλήματα με καταγγελίες. Ας αφήσει λοιπόν τα χουβαρνταλίκια η διοίκηση του δήμου και ας έρθει σε συνεννόηση με την Εκκλησία.

Βασίλης Κιμ.

Επειδή ο δήμος ετοιμάζεται να πληρώσει ενοίκιο για το ΘΕΠΑΝ…
Τι γίνεται με το ΘΕΠΑΝ;