Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΑΙΧΜΗΡΑΣτον πόλεμο όποιος κάνει πλιάτσικο είναι δοσίλογος και μαυραγορίτης

Στον πόλεμο όποιος κάνει πλιάτσικο είναι δοσίλογος και μαυραγορίτης

Επειδή η κυβέρνηση, οι κυβερνητικοί παράγοντες, οι κυβερνητικοί βουλευτές και διάφοροι παρατρεχάμενοί τους δημοσιογράφοι φωνάζουν ότι έχουμε πόλεμο και ήταν απαράδεκτες οι συγκεντρώσεις για το Πολυτεχνείο μέσα στον πόλεμο, θα θέλαμε να τους πληροφορήσουμε ότι όποιος κάνει πλιάτσικο μέσα στον πόλεμο είναι δοσίλογος και μαυραγορίτης.

Αν λοιπόν είμαστε στ’ αλήθεια σε πόλεμο και αν το πιστεύουν ότι έχουμε πόλεμο, ας πάρουν πίσω τον πτωχευτικό κώδικα που ψήφισαν μέσα στον πόλεμο για να κάνουν οι τράπεζες και τα funds πλιάτσικο με τη λαϊκή κατοικία, ας επιστρατεύσουν -και όχι επιτάξουν- ιδιωτικά νοσοκομεία, λεωφορεία και ότι άλλο χρειάζεται, γιατί έτσι γίνεται στον πόλεμο. Αλλιώς ας πάψουν αυτά τα περί πολέμου γιατί γίνονται καταγέλαστοι και εκτός από καταγέλαστοι αυτοπαρουσιάζονται ως δοσίλογοι και μαυραγορίτες.

Στον πόλεμο επίσης όποιος επιτίθεται και χτυπάει όσους ζητούν να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να αντιμετωπιστεί ο εισβολέας, με το πρόσχημα ότι οι πατριωτικές συγκεντρώσεις ευνοούν τον εισβολέα, σ’ αυτόν τον τόπο που πατούμε λέγεται ταγματασφαλίτης. Ας σταματήσουν λοιπόν αυτά τα περί πολέμου, γιατί εάν βρισκόμαστε σε πόλεμο, η δράση τους είναι εκτός και ταγματασφαλίτικη, εκτός από δοσιλογική και μαυραγορίτικη.

Ποστ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ