Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΣυνεργασία του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου με την Πυροσβεστική

Συνεργασία του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου με την Πυροσβεστική

Συνάντηση με τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Θεσσαλονίκης, Αρχιπύραρχο Νικόλαο Αθάνατο είχε ο Δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, στην οποία συζητήθηκαν μια σειρά από ζήτημα για θέματα ασφάλειας και συνεργασίας.
Στον εποικοδομητικό διάλογο μεταξύ των δύο πλευρών παρών ήταν και ο υπασπιστής Επιπυραγός, Αστέριος Γκαραγκάνης, ο οποίος με τον προϊστάμενο του ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για την άμεση κινητοποίηση και ανταπόκριση του Δήμου στα αιτήματα της πυροσβεστικής και τη συνεισφορά του σε μηχανήματα και υδροφόρες τόσο εντός, όσο και εκτός των ορίων του Δήμου.
Ο κ. Μανδαλιανός αφού ευχαρίστησε τους άνδρες του Πυροσβεστικό Σώματος για την επίσκεψη, υπογράμμισε πως: «Το Πυροσβεστικό Σώμα βρίσκεται επί ποδός ανά πάσα στιγμή, σώζοντας ζωές και περιουσίες και είναι επομένως υποχρέωση του Δήμου να διευκολύνει το έργο του όταν και όποτε τού ζητηθεί, με όσα μέσα διαθέτει. Ήταν χαρά μου που συνάντησα τους κ.κ. Αθάνατο και Γκαραγκάνη, με τους οποίους ανταλλάξαμε απόψεις για μία σειρά θεμάτων στο πλαίσιο μιας αγαστής συνεργασίας».
Παρών στη συνάντηση και τη συζήτηση από την πλευρά του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου ήταν και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Χρήστος Δεμερτζής.
Από τη σελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο facebook
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ