Τελευταία

  Τρίμηνη παράταση για το ΚΕΑ και το επίδομα ενοικίου

  13-11-2020
  Με απόφαση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τη διάδοση του κορωνοϊού, παρατείνεται για τρεις (3) μήνες η ισχύς των εγκριτικών αποφάσεων των προγραμμάτων «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα» (πρώην «ΚΕΑ») και «Επίδομα Στέγασης», οι οποίες θα έπρεπε να επανυποβληθούν εντός των μηνών: Νοέμβριος, Δεκέμβριος 2020 και Ιανουάριος 2021.
  Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή γραπτό μήνυμα στον αριθμό κινητού τηλεφώνου που έχουν δηλώσει στην αίτηση, για την αυτόματη παράταση της ισχύος των αιτήσεών τους. 

  Στον παρακάτω πίνακα αποτυπώνοται:

  Α. Ο μήνας έγκρισης των αιτήσεων που παρατείνονται. 

  Β. Ο μήνας αρχικής επανυποβολής τους. 

  Γ. Ο μήνας αρχικής επανυποβολής, υπολογίζοντας την τρίμηνη παράταση.


  Σε περίπτωση που υποβληθεί νέα αίτηση, τότε αυτή η εγκεκριμένη αίτηση θα ισχύσει κανονικά.

  Εάν ο δικαιούχος έχει ξεκινήσει τη δημιουργία αίτησης, η οποία όμως παραμένει σε κατάσταση «ΝΕΑ» χωρίς να γίνει οριστική υποβολή αυτής, τότε θα ανανεωθεί αυτόματα η ισχύς της προηγούμενης εγκεκριμένης αίτησης.

  Σημειώνεται ότι λόγω των συνθηκών, η εξυπηρέτηση του κοινού από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου γίνεται μόνο κατόπιν ραντεβού. Παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν τηλεφωνικά για ραντεβού (μόνο για νέες αιτήσεις) και απορίες στα τηλέφωνα: 2310558505, 2310558506 και 2310758926 της 

  Κοινωνικής Υπηρεσίας & Κέντρου Κοινότητας (Μαβίλη με Πυθαγόρα, πίσω από το ΙΚΑ του Ευόσμου). 

  Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

  You must be logged in to post a comment Login