Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΟ Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου εξοπλίζεται με υπερσύγχρονο σάρωθρο

Ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου εξοπλίζεται με υπερσύγχρονο σάρωθρο

Ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου εξοπλίζεται με ένα ολοκαίνουριο, υπερσύγχρονο σάρωθρο, το οποίο ήδη βρίσκεται στις υπηρεσίες του τμήματος καθαριότητας του Δήμου.
Το νέο πολυμηχάνημα πλην της σάρωσης του οδοστρώματος για απομάκρυνση απορριμμάτων, έχει δυνατότητα εκχιονισμού αλλά και ρίψης αλατιού, αφού είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά.
Το νέο σάρωθρο, βρίσκεται ήδη στους κεντρικούς δρόμους του Δήμου, καλύπτοντας γρήγορα, αποτελεσματικά και με ασφάλεια, ένα κομμάτι από τις αυξημένες ανάγκες καθαριότητας.
Με αφορμή την απόκτηση του νέου πολυμηχανήματος, ο Δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, επεσήμανε πως «ο Δήμος υπακούοντας στις ολοένα και πιο απαιτητικές ανάγκες καθαριότητας εκσυγχρονίζεται, εξοπλιζόμενος με μηχανήματα που βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας. Οι δυνατότητες που μας δίνει αυτό το πολυμηχάνημα, πέραν της καθαριότητας, αποδεικνύονται κρίσιμες σε περιπτώσεις κακοκαιρίας, όπου πρέπει να επέμβουμε άμεσα. Δεν σταματάμε εδώ. Ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου ακολουθεί τις επιταγές των καιρών και την τεχνογνωσία των μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων, με στόχο να μεγιστοποιήσει τις δυνατότητές του και να φτάσει την καθαριότητα στο επιθυμητό επίπεδο».
Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Χρήστος Δεμερτζής, υπογράμμισε πως «η ενίσχυση της υπηρεσίας με νέο μηχανολογικό εξοπλισμό συμβάλει ουσιαστικά στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, για ένα πιο καθαρό και πιο περιποιημένο Δήμο. Το συγκεκριμένο μηχάνημα αυξάνει την αποτελεσματικότητα της υπηρεσίας, ενώ ταυτόχρονα εξοικονομεί ανθρώπινους πόρους, οι οποίοι μπορούν να αξιοποιηθούν και σε άλλες εργασίες. Είμαστε σταθερά προσηλωμένοι στην αξιοποίηση κάθε δυνατού χρηματοδοτικού εργαλείου, τόσο από εγχώριους όσο και από ευρωπαϊκούς πόρους, με στόχο να γίνει πράξη το όραμά μας για ένα Δήμο πιο καθαρό. Ήδη, από το σχεδιασμό που έχουμε κάνει, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα προβλέπεται η ανανέωση του μηχανολογικού εξοπλισμού της Διεύθυνσης Καθαριότητας».
Από τη σελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο facebook
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ