Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΑΙΧΜΗΡΑΟι Έλληνες στις 7 το πρωί διασπείρουν τον κορωνοϊό για να τη...

Οι Έλληνες στις 7 το πρωί διασπείρουν τον κορωνοϊό για να τη σπάσουν στην κυβέρνηση!

Οι άθλιοι Έλληνες ξυπνάνε στις 6 η ώρα το πρωί και στις 7 ξεχύνονται στους δρόμους διασπείροντας τον κορωνοϊό για να τη σπάσουν στην κυβέρνηση! Οι άθλιοι οι Έλληνες, μη χαμπαριάζοντας από ατομική ευθύνη, ξαμολιούνται στους δρόμους από τις 7 το πρωί προκειμένου να αποσταθεροποιήσουν την κυβέρνηση γεμίζοντας τις ΜΕΘ και αυξάνοντας τους θανάτους!

Πώς καταλήξαμε στο παραπάνω συμπέρασμα; Βλέποντας σήμερα στις 7 το πρωί τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ, Οικονόμου, Αναστασοπούλου και Τσελίκα να δείχνουν εικόνες μποτιλιαρίσματος από το κέντρο της Αθήνας και να αναρωτιούνται αν είναι lockdown αυτό! Ο Τσελίκας μάλιστα το τερμάτισε εντελώς αναρωτώμενος πόσοι πάνε για δουλειά στις 7 το πρωί! Οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ συμπέραναν από τις εικόνες στις 7 το πρωί ότι πολύς κόσμος μετακινείται ασκόπως. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η διαπίστωση του Τσελίκα ότι ο κορωνοϊός δεν κολλάει από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο, αλλά ο κόσμος δεν πρέπει να κινείται ούτε με το αμάξι ασκόπως γιατί αυτό δείχνει απειθαρχία! Στην ερώτηση του Οικονόμου γιατί ο κόσμος να παίρνει το αμάξι ασκόπως και να τριγυρνάει στο κέντρο της Αθήνας, ο Τσελίκας απάντησε ότι το κάνουν για να αλλάξουν παραστάσεις! Ο κόσμος δηλαδή βγαίνει στου δρόμους στις 7 το πρωί για να αλλάξει παραστάσεις!!

Ο ΣΚΑΪ προκειμένου να χρεώσει στον κοσμάκη τα χάλια της διασποράς του κορωνοϊού είναι ικανός να πει τα πάντα. Οι δημοσιογράφοι του υποτιμούν βάναυσα τη νοημοσύνη μας δείχνοντας εικόνες από το κέντρο της Αθήνας στις 7 το πρωί προκειμένου να μας πείσουν ότι όλος αυτός ο κόσμος δεν πηγαίνει στη δουλειά του, αλλά έχει ξεχυθεί στους δρόμους για να αλλάξει παραστάσεις. Ο ΣΚΑΪ κραδαίνει την ατομική ευθύνη σαν ρόπαλο με τρόπο που ζηλεύει ακόμα και ο Χαρδαλιάς. Να γράψεις ότι θα έπρεπε να ντρέπονται, είναι σαχλαμάρα γιατί ποιος έχασε τη ντροπή για να τη βρουν αυτοί που δείχνουν το μποτιλιάρισμα στις 7 το πρωί στους δρόμους της Αθήνας, την ώρα δηλαδή που ο κόσμος κινείται μόνο για να πάει στη δουλειά του, προκειμένου να καταδείξουν ότι οι πολίτες δεν συμμορφώνονται στο lockdown.

Πάντως οι Αθηναίοι βγήκαν στις 7 το πρωί στους δρόμους για να αλλάξουν παραστάσεις, όσο ο διάσημος τενόρος Αντρέα Μποτσέλι κοιτούσε κάτω νοιώθοντας το βάρος της ευθύνης γι’ αυτό που έκανε εκείνην τη στιγμή ή γιατί έψαχνε την τυχερή του δεκάρα!!

Ραφαήλ Βασιλειάδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ