Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Ελπίζω η παρούσα δημοτική αρχή των άξιων να μην λησμονήσει να τιμήσει...

«Ελπίζω η παρούσα δημοτική αρχή των άξιων να μην λησμονήσει να τιμήσει τον άξιο Τζιτζικώστα»

Με τον παρακάτω καυστικό τρόπο σχολίασε στο facebook ο γνωστός δημοσιογράφος της Θεσσαλονίκης, Βασίλης Σαρρηγιαννίδης, τη διαδικτυακή εκδήλωση της Δημοτικής Ενότητας Ευόσμου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο των συνοδευτικών δράσεων του ΤΕΒΑ με στόχο την «Συμβουλευτική στην Διαχείριση του οικογενειακού προϋπολογισμού».

«Συγχαρητήρια και στους δύο. Πρώτα στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας του πολυτάλαντου Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα. Του χαρισματικού και φέρελπι πολιτικού που επί ημερών του η Περιφέρεια μας καταγράφει φτώχεια και δυστυχία. Πως γίνεται η δεύτερη μεγαλύτερη πληθυσμιακά περιφέρεια της χώρας μας, με εκατομμύρια στρέμματα αγροτικής γης, με σπουδαίες καλλιέργειες, με βουνά και πεδιάδες, με πεντακάθαρες θάλασσες και χιλιόμετρα παραλιών, με τουρισμό και τις 4 εποχές του χρόνου λόγω και των χιονοδρομικών κέντρων να έχει τόσους φτωχούς αυτό μόνο ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής επιτροπής περιφερειών και πρόσφατα ομιλητής της Μέρκελ μέσω skype μπορεί να το αναλύσει. Γιατί η περιφέρειά μας είναι πρωταθλήτρια στην ανεργία, στην μετανάστευση νέων ανθρώπων, μόνο ο Τζιτζικώστας και οι συνεργάτες του μπορούν να το απαντήσουν. Τώρα πως είναι δυνατόν ο φτωχότερος νομός της χώρας να είναι οι Σέρρες, με το πιο χαμηλό κατά κεφαλήν εισόδημα και να τον ψηφίζουν ακόμη οι Σερραίοι, αυτό μόνο η επιστήμη της ψυχιατρικής μπορεί να το εξηγήσει.

Δεύτερο μπράβο στη διοίκηση του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου. Τέτοιες εκδηλώσεις σπανίζουν. Εκείνο που με στεναχωρεί είναι ότι ο κορονοϊός τους στέρησε τη δυνατότητα να κάνουν ακόμη μία φιέστα, γιατί τέτοιες εκδηλώσεις πρέπει να γίνονται σε αμφιθέατρα. Ελπίζω η παρούσα δημοτική αρχή των άξιων να μην λησμονήσει να τιμήσει τον άξιο Τζιτζικώστα. Θα ήταν μεγάλη ντροπή!!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ